HERAKLES Otomatik Avlı kalıcı sunucu. 19 Haziran'da açılıyor. Atius & Wizard güvencesiyle hemen kayıt ol, ön kayıt ödülleri aktif. HEMEN TIKLA!
oyunda nasıl bugları görebiliriz syserde herşey görünür mü? veya görebildiğimiz bir yer varmı?
HERAKLES Otomatik Avlı kalıcı sunucu. 19 Haziran'da açılıyor. Atius & Wizard güvencesiyle hemen kayıt ol, ön kayıt ödülleri aktif. HEMEN TIKLA!
Peki oyundaki vuruş damageyi nasıl fix haline getirebilirim. tirilyon falan vurulma gibi ben edit item yaptım ama moba vurduğumda işlemiyor. Bunun sebebi nedir?Ftp ve client syserlarında görebilirsin. Ek olarak hayır her şey oralarda yazmaz oyunu test etmen gerekir.
Oyundaki hasar limitlerini degistirmeniz lazım.Peki oyundaki vuruş damageyi nasıl fix haline getirebilirim. tirilyon falan vurulma gibi ben edit item yaptım ama moba vurduğumda işlemiyor. Bunun sebebi nedir?
service.h / CommonDefines.h dosyasını açın,Peki oyundaki vuruş damageyi nasıl fix haline getirebilirim. tirilyon falan vurulma gibi ben edit item yaptım ama moba vurduğumda işlemiyor. Bunun sebebi nedir?
#define __DAMAGE_CARPANI__#ifdef __DAMAGE_CARPANI__const int DAMAGE_CARPANI = 1; .###Çarpanıı buradan arttırıp azaltın.#endif return iAtk;}void Item_GetDamage(LPITEM pkItem#ifdef __DAMAGE_CARPANI__ if (pkAttacker->IsPC() && !pkVictim->IsPC()) iAtk *= DAMAGE_CARPANI;#endif