Ayyıldız2 | 2008 TR Yapısı • 1-99 Orta Emek Destan • Oto Avsız • 10 Temmuz 21:00 HEMEN TIKLA!
tam olarak ne olduğunu anlamadım burada level hilesi mi yapıyoruz yani 63'ten nasıl bir anda 90 oldu ve bu hileyi nasıl kullanabileceğine dair bana bilgi verebilir misiniz lütfen 30 seviye çarım var 100 olmak istiyorum
tam olarak ne olduğunu anlamadım burada level hilesi mi yapıyoruz yani 63'ten nasıl bir anda 90 oldu ve bu hileyi nasıl kullanabileceğine dair bana bilgi verebilir misiniz lütfen 30 seviye çarım var 100 olmak istiyorum
Öncelikle bu level hilesi değil, Sen konuyu çok yanlış anlamışsın.
Bu konu Pvp serverlerde oluşan bir bug.
Oyuncu öldüğünde marka basmadıysa eğer exp kaybı yaşar.
Mevcut exp 0 olduğunda kaybedecek exp olmadığı için bir süre sonra buga giriyo ve random bi exp değeri veriyo.
Bundan kaynaklı oyuncu random level alıyo.
Bende bunun kendimce kodsal fix'ini uygulayıp paylaştım.
Mevcut exp 0 olduğunda kaybedecek exp olmadığı için bir süre sonra buga giriyo ve random bi exp değeri veriyo.
bunu oyunda nasıl enjekte edebilirim veya nasıl çalışascak hangi program lazım bana özelden yazabilirmisin lütfenn senden rica ediyorumÖncelikle bu level hilesi değil, Sen konuyu çok yanlış anlamışsın.
Mevcut exp 0 olduğunda kaybedecek exp olmadığı için bir süre bunu oyun içine nasıl injeckte edeceğiz buga giriyo ve random bi exp değeri veriyo.