Forumun Gidişatı hk

5.00 yıldız(lar) 1 Değerlendirme Değerlendirenler
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Metin2 EP, Valorant VP dahil tüm oyun ürünlerini en uygun fiyatlarla bulabilir, Item ve Karakterlerinizi hızlıca satabilirsiniz. HEMEN TIKLA!

sen benim yazdıklarımı birdaha bi claude'a at hala okuma anlamanda sıkıntı var ai hakkında yorum atmadım bile ahahahahhah
Yapay zeka ile alakalı konuya cevap veriyorsun claude diyorsun sonra ben yapay zeka ile alakalı konuşmuyorum diyorsun sen boşver konuyu kapat senin konuşma üslubun pekte iyi değil heralde kullandığın claude bunu öğretmiyor sana.

Çok haklısın, geçenlerde bunu savunduğum için azar işitmiştim @Nizam-ı Alem 'den.
Yönetim üyelerinin de bu konuda ya işte forumda bir şey paylaşılmaya teşvik olsun susun destekleyin değil de, az ama öz daha özgün, kaliteli içerik paylaştıralım diye düşünmesi lazım.

Azlık ve özlük, çokluk ve çöplük den daha iyidir @admin

Özgün içerik evet bölümle alakasız bir yöneticiye gidip haber postunu özgün yap altın konu kas derken katı yönetimimiz var.
Ancak bir Metin2 Development'e göz at istersen.

Özgün içerik evet bölümle alakasız bir yöneticiye gidip haber postunu özgün yap altın konu kas derken katı yönetimimiz var.
Ancak bir Metin2 Development'e göz at istersen.
Açılan konunun gerçekten bilgi taşıyıp taşımadığı daha fazla önemsenmeli. Çünkü forumu ayakta tutan şey içerik sayısı değil, içerik kalitesidir.

Sonuna kadar oku istersen.

tm

Açılan konunun gerçekten bilgi taşıyıp taşımadığı daha fazla önemsenmeli. Çünkü forumu ayakta tutan şey içerik sayısı değil, içerik kalitesidir.

Sonuna kadar oku istersen.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Şu an konuyu görüntüleyenler (Toplam : 1, Üye: 0, Misafir: 1)