- Konular
- 97
- Online süresi
- 3g 52334s
- Reaksiyon Skoru
- 297
- Altın Konu
- 0
- Başarım Puanı
- 155
- TM Yaşı
- 14 Yıl 9 Ay 28 Gün
- MmoLira
- 8,633
- DevLira
- 6
Metin2 EP, Valorant VP dahil tüm oyun ürünlerini en uygun fiyatlarla bulabilir, Item ve Karakterlerinizi hızlıca satabilirsiniz. HEMEN TIKLA!
Yapay zeka ile alakalı konuya cevap veriyorsun claude diyorsun sonra ben yapay zeka ile alakalı konuşmuyorum diyorsun sen boşver konuyu kapat senin konuşma üslubun pekte iyi değil heralde kullandığın claude bunu öğretmiyor sana.sen benim yazdıklarımı birdaha bi claude'a at hala okuma anlamanda sıkıntı var ai hakkında yorum atmadım bile ahahahahhah![]()
- Konular
- 132
- Online süresi
- 3ay 5g
- Reaksiyon Skoru
- 936
- Altın Konu
- 39
- Başarım Puanı
- 184
- TM Yaşı
- 4 Yıl 5 Ay 25 Gün
- MmoLira
- 4,736
- DevLira
- 6
Son zamanlarda yapay zeka ile yapılmış dandik içeriklerin arttığı aşikar. Artık forumda gezmek gibi bir heves kalmadı açıkçası. Hayatında hilenin h'sini duymamış insanlar (özellikle bu tiplerin hook'a kanca demesi fenasal komik) anticheat, icmp tcp gibi protokoller hakkında bihaber insanlar firewall, ddos protection gönderileri atıyor; kod yazmayı bilmeyenler ai’a dialog ile bir şeyler yaptırıyor (tesekkürler, uzun zamandır dialog kullanan görmemistim). Genel olarak kategorilerin ağırlığı kalmadı. Birkaç ay önce kategorilerde ne var diye bakınıp ilham ya da rekabet içine girilirken, şu an forum AI çöplüğüne dönüşme yolunda ilerliyor. Komik olan taraf ise bunu bazı yöneticilerin bile yapıyor olması. Bununla ilgili bir çözüm olacak mı?
//düzenleme: izah hatası
Çok haklısın, geçenlerde bunu savunduğum için azar işitmiştim @Nizam-ı Alem 'den.
Yönetim üyelerinin de bu konuda ya işte forumda bir şey paylaşılmaya teşvik olsun susun destekleyin değil de, az ama öz daha özgün, kaliteli içerik paylaştıralım diye düşünmesi lazım.
Azlık ve özlük, çokluk ve çöplük den daha iyidir @admin
- Konular
- 132
- Online süresi
- 3ay 5g
- Reaksiyon Skoru
- 936
- Altın Konu
- 39
- Başarım Puanı
- 184
- TM Yaşı
- 4 Yıl 5 Ay 25 Gün
- MmoLira
- 4,736
- DevLira
- 6
Yetkili kişilerin bunları ittirdiğine dair yaptığınız gözleme katılmıyorum. Yönetim içerisindeki tüm adminlerin ve yöneticilerin yapay zekâ kullanmama ve özgün içerik konusunda ciddi katı kuralları var. En çok bunun üzerine düşüyorlar. Yapay zekânın gelişimi ve tüm alanları ele geçirmesiyle beraber forumun içerisine de yansıması kaçınılmaz bir gerçek. Ayrıca sadece konu açılmış olması değil, açılan konunun gerçekten bilgi taşıyıp taşımadığı daha fazla önemsenmeli. Çünkü forumu ayakta tutan şey içerik sayısı değil, içerik kalitesidir.
Özgün içerik evet bölümle alakasız bir yöneticiye gidip haber postunu özgün yap altın konu kas derken katı yönetimimiz var.
Ancak bir Metin2 Development'e göz at istersen.
- Konular
- 322
- Online süresi
- 28g 5989s
- Reaksiyon Skoru
- 917
- Altın Konu
- 145
- Başarım Puanı
- 182
- TM Yaşı
- 2 Yıl 5 Ay 26 Gün
- MmoLira
- 5,511
- DevLira
- 9
Özgün içerik evet bölümle alakasız bir yöneticiye gidip haber postunu özgün yap altın konu kas derken katı yönetimimiz var.
Ancak bir Metin2 Development'e göz at istersen.
Açılan konunun gerçekten bilgi taşıyıp taşımadığı daha fazla önemsenmeli. Çünkü forumu ayakta tutan şey içerik sayısı değil, içerik kalitesidir.
Sonuna kadar oku istersen.
- Konular
- 132
- Online süresi
- 3ay 5g
- Reaksiyon Skoru
- 936
- Altın Konu
- 39
- Başarım Puanı
- 184
- TM Yaşı
- 4 Yıl 5 Ay 25 Gün
- MmoLira
- 4,736
- DevLira
- 6
tm
Açılan konunun gerçekten bilgi taşıyıp taşımadığı daha fazla önemsenmeli. Çünkü forumu ayakta tutan şey içerik sayısı değil, içerik kalitesidir.
- Durum
- Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...