- Konular
- 13
- Online süresi
- 2d 16h
- Reaksiyon Skoru
- 9
- Altın Konu
- 0
- TM Yaşı
- 10 Yıl 10 Ay 18 Gün
- Başarım Puanı
- 79
- MmoLira
- 1,577
- DevLira
- 0
ROHAN2 WORLD 1-120 TR TİPİ OFFICIAL YOHARA, BALATHOR VE AMON! 80. GÜNÜNDE! +10.000 ONLİNE! HİLE VE BOT %100 ENGELLİ HEMEN TIKLA!
Bu konu hakkında gelişme elde edebilenler konu uzerınden bılgı paylaşımı yaparsa sevinirim.
- Konular
- 13
- Online süresi
- 2d 16h
- Reaksiyon Skoru
- 9
- Altın Konu
- 0
- TM Yaşı
- 10 Yıl 10 Ay 18 Gün
- Başarım Puanı
- 79
- MmoLira
- 1,577
- DevLira
- 0
Arkadaşlar gfyi emüle edip token key vs almayı başardım. Fakat metin2 açıldığında python script ile login yolladığımda hesap ismi veya şifre yanlış hatası alıyorum. Manuel olarak id sifre yazdıgımda ıse bir hata oluştu destek bırımı ıle iletişime geç hatası alıyorum.
Buraya kadar doğru yapıyorum. Python scriptten ıd sıfre gondererekde denedım sonuç yine aynı. metin2 açıldıktan sonra c++ adresler ile account connector ilemi login göndermeliyim veya login gönderirken bir key ile veya parametre ilemi göndermeliyim burada takıldım.
Not: Hunt2 üzerinden otologin kapatıp giriş yaptığımdada aynı hataları alıyorum. Otologin aktıf ettiğimde ise hunt2 otomatik giriş yapabılmekte.
Konu ıle alakalı yardımcı olabilecek herkese simdiden teşekkür ediyorum.
Buraya kadar doğru yapıyorum. Python scriptten ıd sıfre gondererekde denedım sonuç yine aynı. metin2 açıldıktan sonra c++ adresler ile account connector ilemi login göndermeliyim veya login gönderirken bir key ile veya parametre ilemi göndermeliyim burada takıldım.
Not: Hunt2 üzerinden otologin kapatıp giriş yaptığımdada aynı hataları alıyorum. Otologin aktıf ettiğimde ise hunt2 otomatik giriş yapabılmekte.
- Konular
- 5
- Online süresi
- 5d 19h
- Reaksiyon Skoru
- 4
- Altın Konu
- 0
- TM Yaşı
- 4 Yıl 8 Gün
- Başarım Puanı
- 38
- MmoLira
- 3,072
- DevLira
- 0
gfyi emüle edip token key almayı nasıl başardın token keyi nasıl alıyorsun nereye yolluyorsun tokeni ?
- Konular
- 26
- Online süresi
- 9d 23h
- Reaksiyon Skoru
- 53
- Altın Konu
- 0
- TM Yaşı
- 16 Yıl 1 Ay 2 Gün
- Başarım Puanı
- 119
- MmoLira
- 2,006
- DevLira
- 0
Konuyla ilgili bir gelişme var mı?Arkadaşlar gfyi emüle edip token key vs almayı başardım. Fakat metin2 açıldığında python script ile login yolladığımda hesap ismi veya şifre yanlış hatası alıyorum. Manuel olarak id sifre yazdıgımda ıse bir hata oluştu destek bırımı ıle iletişime geç hatası alıyorum.
CpythonNetworkStream "metin2client.exe"+02C43094
hesap ID "metin2client.exe"+02C43094 + 2E4(off1)
hesap ID "gameforge_api.dll"+B9E38
Gf tokeni olabilir diye düşündüğüm 2 address var:
gameforge_api.dll+B6E18+20 -> daha muhtemel
gameforge_api.dll+B6E18+420
Şu an konuyu görüntüleyenler (Toplam : 0, Üye: 0, Misafir: 0)