romegames 1
romegames
Krutzo 1
Krutzo
shrpnl 1
shrpnl
Best Studio 1
Best Studio
D 1
delimuratt
Aliyldrim 1
Aliyldrim
Mt2Hizmet 1
Mt2Hizmet
noisiv 1
noisiv
Manwe Work 1
Manwe Work
melankolıa18 1
melankolıa18
Agora Metin2 1
Agora Metin2
Hikaye Ekle
Reklam vermek için turkmmo@gmail.com

Metin2 Hile İstek GF direct Login Hk.

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan fedar12
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • Cevaplar Cevaplar 22
  • Görüntüleme Görüntüleme 2K

ROHAN2 WORLD 1-120 TR TİPİ OFFICIAL YOHARA, BALATHOR VE AMON! 80. GÜNÜNDE! +10.000 ONLİNE! HİLE VE BOT %100 ENGELLİ HEMEN TIKLA!

auth-ticket ı bu pointerden alabiliyoruz;

metin2client.exe+2C46B8C
String
Length: 556

Bu da build kayarsa yeniden bulmak için pattern:
55 8B EC 51 B9 8C 6B 54 03
Bu pattern, Gameforge_GetAuthSessionTicketHex accessor’una gidiyor. Oradaki mov ecx, 03546B8C immediate değeri de pointer base’ini veriyor.

Bir işimize yarar mı bilmiyorum :)

auth-ticket ı bu pointerden alabiliyoruz;

metin2client.exe+2C46B8C
String
Length: 556

Bu da build kayarsa yeniden bulmak için pattern:
55 8B EC 51 B9 8C 6B 54 03
Bu pattern, Gameforge_GetAuthSessionTicketHex accessor’una gidiyor. Oradaki mov ecx, 03546B8C immediate değeri de pointer base’ini veriyor.

Bir işimize yarar mı bilmiyorum :)
Bunu kontrol edeceğim

=== FULL LOGIN FLOW ===
1. SetServerName('Arkadaslar')
2. MainStream.SetConnectInfo(ch_ip, ch_port, main_ip, main_port)
3. MainStream.SetLoginInfo(0, 0)
4. MainStream.Connect()
5. net.ConnectToAccountServer(...)
6. MainStream.SetSelectCharacterPhase()
7. net.SetPhaseWindow(2, SelectCharacterWindow)

bağlanma işlemi şu şekilde oluyor ama benim anlamadığım burda token nerde dönüyor

sanırım sunucuya bağlanırken değilde client açıldığında extra bişey gönderilmesi gerekiyor çünkü hunttan gördüğüm kadarıyla ilk oyuna bişey gönderiyo ondan sonra sanki gf ile açmışız gibi manuel giriş yapabiliyoruz

=== FULL LOGIN FLOW ===
1. SetServerName('Arkadaslar')
2. MainStream.SetConnectInfo(ch_ip, ch_port, main_ip, main_port)
3. MainStream.SetLoginInfo(0, 0)
4. MainStream.Connect()
5. net.ConnectToAccountServer(...)
6. MainStream.SetSelectCharacterPhase()
7. net.SetPhaseWindow(2, SelectCharacterWindow)

bağlanma işlemi şu şekilde oluyor ama benim anlamadığım burda token nerde dönüyor

sanırım sunucuya bağlanırken değilde client açıldığında extra bişey gönderilmesi gerekiyor çünkü hunttan gördüğüm kadarıyla ilk oyuna bişey gönderiyo ondan sonra sanki gf ile açmışız gibi manuel giriş yapabiliyoruz
Manuel girişten kastınız nedir hocam. Ben hunt2 çok analiz ettim izlemeye kapatmışlar izleyemiyoruz. Direct login ile açtığımda oto logini kapatıyorum. Kendi otologinimi inejct ediyorum ama ya bir hata oluştu destek ile iletişime geç hatası alıyorum yada hesap ismi v eya şifre yanlış hatası. Ama hunt2 otologini açtığımda sorunsuz giriyor.

Manuel girişten kastınız nedir hocam. Ben hunt2 çok analiz ettim izlemeye kapatmışlar izleyemiyoruz. Direct login ile açtığımda oto logini kapatıyorum. Kendi otologinimi inejct ediyorum ama ya bir hata oluştu destek ile iletişime geç hatası alıyorum yada hesap ismi v eya şifre yanlış hatası. Ama hunt2 otologini açtığımda sorunsuz giriyor.
gameforgeden kendim elle giriyormuşum gibi yani

bunu şöyle deneyebilirsin yavaş bi proxy bağla oyuna oyun huntla açınca sunucuya bağlandın kısmında kalıcak sonra iptal diyip tekrar tamam dersen tekrar sunucuya bağlanmaya devam edicek.

Son düzenleme:

Şu an konuyu görüntüleyenler (Toplam : 0, Üye: 0, Misafir: 0)

Geri