Direct login ile giriş yaparken genellikle geçersiz giriş bilgileri hatasına düşüyorum. Bir kaç hesap girdikten sonra b u şekilde oluyor.
Gfclient.exe ile giriş yaparkende Geçersiz giriş bilgileri yada Bilinmeyen bir hata oluştu hatasına düşmekte. Ama Hunt2 ile giriş yapabiliyorum.
Gf üzerinden giriş yapamıyorken hunt2 bunu nasıl başarılı bir şekilde yapıyor. Konu hakkında bilgisi olan varmı ?
Gfclient.exe ile giriş yaparkende Geçersiz giriş bilgileri yada Bilinmeyen bir hata oluştu hatasına düşmekte. Ama Hunt2 ile giriş yapabiliyorum.
Gf üzerinden giriş yapamıyorken hunt2 bunu nasıl başarılı bir şekilde yapıyor. Konu hakkında bilgisi olan varmı ?
onun yöntemi gflessten farklı ne yapıyor bilmiyorum ama blackbox güncellemesi geldiğinde de etkilenmemişti o
Evet güncellemede etkilenmedi ama bu işlemi nasıl yapıyor çok ilginç. Rate limite takıldığımda bile hunt2 giriş yapabiliyor.
Hunt2 ile nasıl giriş yapmak gerekiyor acaba geçersiz bilgi hatasını geçebilmek için ?Direct login ile giriş yaparken genellikle geçersiz giriş bilgileri hatasına düşüyorum. Bir kaç hesap girdikten sonra b u şekilde oluyor.
Şu an konuyu görüntüleyenler (Toplam : 0, Üye: 0, Misafir: 0)