- Konular
- 270
- Çözüm
- 2
- Online süresi
- 1mo 25d
- Reaksiyon Skoru
- 744
- Altın Konu
- 1
- Başarım Puanı
- 199
- MmoLira
- 1,170
- DevLira
- 381
ROHAN2 WORLD 1-120 TR TİPİ OFFICIAL YOHARA, BALATHOR VE AMON! 80. GÜNÜNDE! +10.000 ONLİNE! HİLE VE BOT %100 ENGELLİ HEMEN TIKLA!
O p u uydu galiba kodda yaziyor.
Mesela DIK_P
P harfi
Mesela DIK_P
P harfi
- Konular
- 44
- Çözüm
- 1
- Online süresi
- 2d 19h
- Reaksiyon Skoru
- 276
- Altın Konu
- 0
- Başarım Puanı
- 73
- MmoLira
- 2,596
- DevLira
- 18
Paylaşım için teşekkürler böyle şeyler yapabildiğini öğrenmiş oldum geminin
- Konular
- 136
- Çözüm
- 33
- Online süresi
- 1mo 23d
- Reaksiyon Skoru
- 3,794
- Altın Konu
- 3
- Başarım Puanı
- 268
- MmoLira
- 19,764
- DevLira
- 154
Paylaşım için teşekkürler kanatlı binekler için iyi olur
- Konular
- 7
- Online süresi
- 16d 23h
- Reaksiyon Skoru
- 124
- Altın Konu
- 0
- TM Yaşı
- 1 Yıl 2 Ay 28 Gün
- Başarım Puanı
- 63
- MmoLira
- 2,970
- DevLira
- 9
Cheat Engin'e de yapıyor aynısını hocam ama önemli olan yürünebiliyor mu
Şimdi bir de X Y Z mi limitleyelim
Yakın zamanda Skill ve düz vuruş açı hack ve limitlemesi, Skill Casting, Move Attack ve Shoot limitlemesi benzer ve ekstra olarak deamon yapılı buffer, handshake, flood, unknown packet sistemi paylaşacağım. Bu saldırı koruma paketi genel fixlerin geliştirilip pid ve rc.conf üzerine bir çalışma olacak. Ama yakın zamanda vizelerim olduğu için gönlüm burada olsa da kafam Sanat Tarihi'nde o yüzden hazırladım ama video çekemedim 
Şimdi bir de X Y Z mi limitleyelim
Yakın zamanda Skill ve düz vuruş açı hack ve limitlemesi, Skill Casting, Move Attack ve Shoot limitlemesi benzer ve ekstra olarak deamon yapılı buffer, handshake, flood, unknown packet sistemi paylaşacağım. Bu saldırı koruma paketi genel fixlerin geliştirilip pid ve rc.conf üzerine bir çalışma olacak. Ama yakın zamanda vizelerim olduğu için gönlüm burada olsa da kafam Sanat Tarihi'nde o yüzden hazırladım ama video çekemedim 
Son düzenleme:
- Konular
- 270
- Çözüm
- 2
- Online süresi
- 1mo 25d
- Reaksiyon Skoru
- 744
- Altın Konu
- 1
- Başarım Puanı
- 199
- MmoLira
- 1,170
- DevLira
- 381
Teşekkürler. ama bu kadar yazabiliyo![]()
Neye basınca uçuyor nasıl uçuyor? Hayır yani oraya çıktı da niye çıktı? Nasıl çıktı?
Havada yuruyemiyor fakat duz vurus yapinca spa e ile yuruyorCheat Engin'e de yapıyor aynısını hocam ama önemli olan yürünebiliyor muŞimdi bir de X Y Z mi limitleyelim
![]()
Şu an konuyu görüntüleyenler (Toplam : 0, Üye: 0, Misafir: 0)