Hikayeler

Reklam vermek için turkmmo@gmail.com

Metin2 birinci şahıs oyuncunun gözünden bakma bunlar böyle gemini pro yazdı

Metin2 EP, Valorant VP dahil tüm oyun ürünlerini en uygun fiyatlarla bulabilir, Item ve Karakterlerinizi hızlıca satabilirsiniz. HEMEN TIKLA!

Hocam x ile bir anda karakter arkasına dönemesini yapabilir misin tabi karakter değil tamamen herşeyı arkasını göstermesi gibi bır şey yazar mısın god of war da görmüştüm çok beğendim metin2 de yakışır bence sen yaparsın

Hocam x ile bir anda karakter arkasına dönemesini yapabilir misin tabi karakter değil tamamen herşeyı arkasını göstermesi gibi bır şey yazar mısın god of war da görmüştüm çok beğendim metin2 de yakışır bence sen yaparsın
Demin dosyaları sildim
İşime odaklanmam lazım.

Eklesem şunu ekliycektim

Ordu kurma sistemi
Sistemi biraz yazdım çalisti ama tam değil

Yani bildiğin etrafinda orduyla dolaşcaktın

MEsela lonca turnuvasi olucakti oyuncular ekstradan savaşa ordulariniekliycrkti

Yada ws atiyorsun 4 5 tanede yardimci npcley savasa giriyorsun

Diğer yapmak istediğim sistemde.

İki oyuncu aynı ata binmesi

Digeri.
At metin dedektoru komut vererek metin tasina goturmesi

Diğer sistemde tren sistemi raylarin uzerinde hizlica gitmek istediğin yeregidicektin

Digeri uçan balon sistemi

Başka ne olabilirderken

Akarsuda dalga ve gemiye binme dalgalar boyle battfielddakigibi

Ben biraz cs 1.6 bakiyorum orda oluyorsa burdada olur diyorum.

Mesela şehirde sabit obje olur u obje ok firlatma makinesi olurok firlatirsin buyuk oklar

Diğer yapmak istediğim sistemde.

İki oyuncu aynı ata binmesi

Digeri.
At metin dedektoru komut vererek metin tasina goturmesi

Diğer sistemde tren sistemi raylarin uzerinde hizlica gitmek istediğin yeregidicektin

Digeri uçan balon sistemi

Başka ne olabilirderken

Akarsuda dalga ve gemiye binme dalgalar boyle battfielddakigibi

Ben biraz cs 1.6 bakiyorum orda oluyorsa burdada olur diyorum.

Mesela şehirde sabit obje olur u obje ok firlatma makinesi olurok firlatirsin buyuk oklar
Kafa yapımız aynı çalışıyor 😅 Vizonteledeki deli Emin gibi "Yemin ederim benim aklıma gelmişti".Ben de yaptım bunu ama daha farklı şekilde 😀 Böyle güzel yenilikler hoşuma gidiyor en azından " bazıları " gibi hala daha biyolog için ui tasarlamıyoruz,Ben bir de levele göre karakter scalesini arttırdım 1. Şahışı hem tuş hem buton yaptım scaleye göre de optimize ettim cuk oturdu 😅 Selamlar olsun sana güzel insan 😊 Güzel fikirler en sonunda güzel sonuçlar doğuruyor .. Bazıları hala biyolog uisi yazıp silsinler tek yaptıkları yenilik bu hı bir de insanları eleştirmek.

Aslında güzel bir düşünce olmuş, ancak geliştirilebilir. Karakterin kafa hareketleri biraz daha optimize edilebilir gibi.

Şu an konuyu görüntüleyenler (Toplam : 3, Üye: 2, Misafir: 1)

Geri