Krutzo 1
Krutzo
shrpnl 1
shrpnl
Best Studio 1
Best Studio
D 1
delimuratt
Aliyldrim 1
Aliyldrim
Mt2Hizmet 1
Mt2Hizmet
noisiv 1
noisiv
Manwe Work 1
Manwe Work
melankolıa18 1
melankolıa18
Agora Metin2 1
Agora Metin2
Cannn6161 1
Cannn6161
Hikaye Ekle
Reklam vermek için turkmmo@gmail.com

RASCAL ANTİCHEAT BYPASS (iadeyi ziyaret)

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan Stronger Cheats
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • Cevaplar Cevaplar 30
  • Görüntüleme Görüntüleme 4K
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

ROHAN2 WORLD 1-120 TR TİPİ OFFICIAL YOHARA, BALATHOR VE AMON! 80. GÜNÜNDE! +10.000 ONLİNE! HİLE VE BOT %100 ENGELLİ HEMEN TIKLA!

4 ay benim için iadeyi ziyareti beklettiği için bir teşekkürde ben edeyim 4 aydır farm atıyordum

şu piyasada xmm'e bulaşmak büyük acemilik @RASCALAC
Şu “4 aydır hileyle farm yapıyorum ban yemedim” muhabbeti gerçekten komik. Madem 4 aydır bu kadar rahat kullanıyorsun, niye StrongerTR’de Rascal korumalı serverlar için tek bir satışın yok? Diğer korumalar için paket paket satış var ama Rascal olan serverlara gelince ortada ürün yok.

Forumda gelip sallamak kolay tabi. “Bypass var, şöyle yaptık böyle yaptık” demekle olmuyor o işler. Gerçekten stabil bir şey olsaydı şimdiye kadar satış sitenizde çoktan koymuştunuz, millet de alıp kullanıyor olurdu. Ama yok.

6-7 ayda bir zar zor bir şey çıkarıp sonra da gelip “koruma çöp” demek tam forum artistliği. Gerçekten dediğiniz kadar kolay olsaydı şu an Rascal olan serverların hepsi hile kaynıyor olurdu.

Kısaca burada anlatılan şey “bypass yaptık” değil, en fazla birkaç dakika oyuna dokunup sonra patlamak. Buna bypass diyorsanız zaten konuyu fazla anlatmaya gerek yok.

Şu “4 aydır hileyle farm yapıyorum ban yemedim” muhabbeti gerçekten komik. Madem 4 aydır bu kadar rahat kullanıyorsun, niye StrongerTR’de Rascal korumalı serverlar için tek bir satışın yok? Diğer korumalar için paket paket satış var ama Rascal olan serverlara gelince ortada ürün yok.

Forumda gelip sallamak kolay tabi. “Bypass var, şöyle yaptık böyle yaptık” demekle olmuyor o işler. Gerçekten stabil bir şey olsaydı şimdiye kadar satış sitenizde çoktan koymuştunuz, millet de alıp kullanıyor olurdu. Ama yok.

6-7 ayda bir zar zor bir şey çıkarıp sonra da gelip “koruma çöp” demek tam forum artistliği. Gerçekten dediğiniz kadar kolay olsaydı şu an Rascal olan serverların hepsi hile kaynıyor olurdu.

Kısaca burada anlatılan şey “bypass yaptık” değil, en fazla birkaç dakika oyuna dokunup sonra patlamak. Buna bypass diyorsanız zaten konuyu fazla anlatmaya gerek yok.
bir kaç dakika mı :D kimse kendini öyle avutmasın inasnlar evine 3-4 pc lmazdı 5-10 dakika oyunda kalabilmek için emin ol bence artık rascal devri kapandı önceden olsa çok takardım da şuan un elegine dönmüş durumda artık rakip bile görmüyor çogu hileci benim gözümde sadece adam akıllı bi x86 kaldı gerisi allaha emanet

Dostum, beni tanımadığın belli. Hile piyasasında beni tanıyan bilir; Rascal bypass’ı bir seneyi aşkın süredir aktif kullanıyorum. Satışını yapmıyorum; kanıt olarak bir sene önceki bypass videolarım hâlâ aktif duruyor, YouTube’dan bakabilirsin. Ben kendi adıma bu işi eğlencesine yapıyorum; benim için maddi bir kazanç söz konusu değil. Kişisel işlerim var, çok şükür bir ihtiyacım yok. Amacım tamamen eğlenmek. Siz de bu kadar kasmayın, zevkimizdeyiz. O fixleyecek, biz geçeceğiz. Bypass dağıtıp veya satıp ne @RASCALAC piyasasına zarar veriyoruz ne de herhangi bir oyuna. Herkesin eğlence anlayışı başka, o yüzden biraz chill.

Seni tanımam gerekmiyor zaten konu o değil 1 senedir aktif kullanıyorum diyorsun ama ortada stabil şekilde çalışan sürekli kullanılan bir şeyin piyasaya yansıması olur bu hile piyasasında hep böyle olmuştur

Satış yapmıyorum eğlencesine yapıyorum demek de pek bir şey kanıtlamıyor Cheat Engine ile oyuna bağlanıp birkaç değer oynayıp video atmak bypass anlamına gelmez gerçek bypass dediğin şey sistem tarafından loglanmadan tespit edilmeden uzun süre stabil çalışır

Zaten attığınız videolarda yapılan şeylerin çoğu da kısa süre sonra patlayan şeyler loga düşünce ban yediği de ortada o yüzden buna 1 senedir aktif bypass kullanıyorum demek biraz abartı kaçıyor

Eğlence kısmına bir şey demiyorum ama teknik olarak bakınca ortada Rascalı sürekli geçen stabil bir sistem olduğunu gösteren bir durum da yok

“Bu cevapları ChatGPT’ye sorup mu yazıyorsun?” :) """""""",.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Şu an konuyu görüntüleyenler (Toplam : 0, Üye: 0, Misafir: 0)

Geri