Bvural41 1
Bvural41
Best Studio 1
Best Studio
BlackFullMoon 1
BlackFullMoon
NovaLst 1
NovaLst
SLyFeLLowTR 1
SLyFeLLowTR
xranzei 1
xranzei
InfernoShade 1
InfernoShade
shrpnl 1
shrpnl
D 1
delimuratt
noisiv 1
noisiv
Manwe Work 1
Manwe Work
kralhakan2009 1
kralhakan2009
Hikaye Ekle
Reklam vermek için turkmmo@gmail.com

Çalışmıyor Tüm Sunucularda Çalışan Vmware ( RASCAL AC HARİÇ )

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

RASCALAC

Level 3
TM Üye
Üye
M2
Konular
1
Online süresi
9d 19h
Reaksiyon Skoru
147
Altın Konu
0
TM Yaşı
2 Yıl 2 Ay 18 Gün
Başarım Puanı
73
MmoLira
5,597
DevLira
0
Ticaret - 0%
0   0   0

ROHAN2 WORLD 1-120 TR TİPİ OFFICIAL YOHARA, BALATHOR VE AMON! 80. GÜNÜNDE! +10.000 ONLİNE! HİLE VE BOT %100 ENGELLİ HEMEN TIKLA!

Merhaba uzun süredir forum içi ve dışı olarak kimsenin VM paylaştığını görmedim.

Bende bir farklılık olması adına elimde olan VM'i sizlerle paylaşma ihtiyacı buldum.

Bütün AntiCheatlerde ( RASCAL AC ) hariç çalışmaktadır.

İçerisinde masaüstünde 3.farklı spoofer mevcut.
Vm'i her açtıgınızda spof1'i çalıştırırsanız tamamen sorunsuz olarak kullanım sağlayabilirsiniz.

Vm paylaşma nedenim : Çok fazla insan çin üzerinden lisans alarak satış yapıyor ve anticheati olan arkadaşların kendilerine bir fix yöntemi geliştirmeleri.

Dosya boyutu yüksek olduğundan dolayı virustotal ekleyemedim.
Dileyen arkadaşlar yönetim ekibinden onay bekleyerek indirip kullanabilirler.

Herkese iyi forumlar.

Password : RASCAL-ANTİCHEAT

Son düzenleme:
Dosya tamamiyle VMware bileşenleri içermektedir Deneyip kullanabilirsiniz. 14 gb lik sıkıştırılmış .vmdk(DİSK) dosyasını VT atamadım fakat kendi standart local tarayıcıma soktuğumda bir problem görmedim konu içeriğindeki VT geriye kalan bileşenlerin VTsidir. Eline sağlık.

Son düzenleme:
Dosya tamamiyle VMware bileşenleri içermektedir Deneyip kullanabilirsiniz. 14 gb lik sıkıştırılmış .vmdk(DİSK) dosyasını VT atamadım fakat kendi standart local tarayıcıma soktuğumda bir problem görmedim alttaki VT geriye kalan bileşenlerin VTsidir. Eline sağlık.
Teşekkürler :)

müsait olduğumda deneyeceğim korumasız sunucularda paylaşılan ct dosyalarından sonra yararlı bi paylaşım eline sağlık.

Eline sağlık

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Şu an konuyu görüntüleyenler (Toplam : 0, Üye: 0, Misafir: 0)

Geri