- Konular
- 132
- Online süresi
- 3ay 5g
- Reaksiyon Skoru
- 936
- Altın Konu
- 39
- Başarım Puanı
- 184
- TM Yaşı
- 4 Yıl 5 Ay 26 Gün
- MmoLira
- 4,736
- DevLira
- 6
Metin2 EP, Valorant VP dahil tüm oyun ürünlerini en uygun fiyatlarla bulabilir, Item ve Karakterlerinizi hızlıca satabilirsiniz. HEMEN TIKLA!
bu tarz bir Serzenişte bulunamazsın. Özelliklede tanımadığın insanlara karşı.
Bu mesajım insana karşı değil, olaya karşıdır.
Mesajlarımda herhangi bir hakaret yok. Hiç kimseye karşı.
Heves kırmıyorum, olayın saçmalığından ve neden kullanılmaması gerektiğinden bahsediyorum.
- Konular
- 972
- Online süresi
- 2ay 11g
- Reaksiyon Skoru
- 5,350
- Altın Konu
- 314
- Başarım Puanı
- 319
- TM Yaşı
- 12 Yıl 11 Ay 12 Gün
- MmoLira
- 22,230
- DevLira
- 15
Tamam bende sana zaten bunu anlatmaya çalışıyorum kardeşim. Birşeyleri Yaparken Üst Perdeden konuşarak yapmamak gerek. Bir Hata varsa bu hatayı yukarıdaki mesajlarında güzelcene açıklamışsın. Bunun böyle yapılması gerekiyor. Bu konuda bilginiz yanlış Araştırmalarınızı daha iyi yapınız demek farklı senin gibi konuya bodoslama girmek farklı. Bu mesajımdan sonra daha mesaj atmıcam buraya konu kirletmeye gerek. yok.Bu mesajım insana karşı değil, olaya karşıdır.
Mesajlarımda herhangi bir hakaret yok. Hiç kimseye karşı.
Heves kırmıyorum, olayın saçmalığından ve neden kullanılmaması gerektiğinden bahsediyorum.
- Konular
- 132
- Online süresi
- 3ay 5g
- Reaksiyon Skoru
- 936
- Altın Konu
- 39
- Başarım Puanı
- 184
- TM Yaşı
- 4 Yıl 5 Ay 26 Gün
- MmoLira
- 4,736
- DevLira
- 6
Tamam bende sana zaten bunu anlatmaya çalışıyorum kardeşim. Birşeyleri Yaparken Üst Perdeden konuşarak yapmamak gerek. Bir Hata varsa bu hatayı yukarıdaki mesajlarında güzelcene açıklamışsın. Bunun böyle yapılması gerekiyor. Bu konuda bilginiz yanlış Araştırmalarınızı daha iyi yapınız demek farklı senin gibi konuya bodoslama girmek farklı. Bu mesajımdan sonra daha mesaj atmıcam buraya konu kirletmeye gerek. yok.
- Konular
- 206
- Online süresi
- 3ay 19g
- Reaksiyon Skoru
- 2,032
- Altın Konu
- 61
- Başarım Puanı
- 211
- TM Yaşı
- 4 Yıl 11 Gün
- MmoLira
- 2,646
- DevLira
- 3
Paylaşım için teşekkürler.
- Konular
- 237
- Online süresi
- 1ay 23g
- Reaksiyon Skoru
- 678
- Altın Konu
- 1
- Başarım Puanı
- 176
- TM Yaşı
- 2 Yıl 11 Ay 14 Gün
- MmoLira
- 503
- DevLira
- 315
konu güncellendi.Tamam bende sana zaten bunu anlatmaya çalışıyorum kardeşim. Birşeyleri Yaparken Üst Perdeden konuşarak yapmamak gerek. Bir Hata varsa bu hatayı yukarıdaki mesajlarında güzelcene açıklamışsın. Bunun böyle yapılması gerekiyor. Bu konuda bilginiz yanlış Araştırmalarınızı daha iyi yapınız demek farklı senin gibi konuya bodoslama girmek farklı. Bu mesajımdan sonra daha mesaj atmıcam buraya konu kirletmeye gerek. yok.
Şu an konuyu görüntüleyenler (Toplam : 1, Üye: 0, Misafir: 1)