- Konular
- 84
- Online süresi
- 5g 63276s
- Reaksiyon Skoru
- 270
- Altın Konu
- 0
- Başarım Puanı
- 187
- TM Yaşı
- 14 Yıl 6 Ay 3 Gün
- MmoLira
- 5,151
- DevLira
- 30
Metin2 EP, Valorant VP dahil tüm oyun ürünlerini en uygun fiyatlarla bulabilir, Item ve Karakterlerinizi hızlıca satabilirsiniz. HEMEN TIKLA!
Gemini bir can daha aldı hocam aramızdan 

- Konular
- 132
- Online süresi
- 3ay 5g
- Reaksiyon Skoru
- 936
- Altın Konu
- 39
- Başarım Puanı
- 184
- TM Yaşı
- 4 Yıl 5 Ay 25 Gün
- MmoLira
- 4,736
- DevLira
- 6
Gemini bir can daha aldı hocam aramızdan![]()
- Konular
- 972
- Online süresi
- 2ay 11g
- Reaksiyon Skoru
- 5,350
- Altın Konu
- 314
- Başarım Puanı
- 319
- TM Yaşı
- 12 Yıl 11 Ay 12 Gün
- MmoLira
- 22,212
- DevLira
- 15
bu tarz konularda paylaşan kişinin hevesini kırmamak gerekli yanlış bir yönlendirme yapmış olabilir. Bunun üzerine senin Kalkıp böyle değil yok şöyle oldum böyle oldum tarzı Gibi bir yorumlar yapman tamamen yanlıştır. Bir Yönetim Üyesi Olarak bunlara dikkat etmen gerekmektedir. bir hatası var ise burada yorumlarda düzgün bir uslup ile Güzelcene yazarsın.player.DEF_GRADE zaten her şeyin hesabı ile doğru değerin verildiği veriyi göstermez mi????????
DEF = DEF + DEX + DEX Yani pratikte 90 olan bir şeyi 290 göstermek gibi bir şey bu???????????
Ayrıca
Kod:def __GetTotalDefText(self): try: # player.GetStatus her zaman tam sayı döndürmeyebilir, int() ile garantiye alıyoruz defValue = int(player.GetStatus(player.DEF_GRADE)) dexValue = int(player.GetStatus(player.DEX)) totalDef = defValue + dexValue if constInfo.ADD_DEF_BONUS_ENABLE: totalDef += int(player.GetStatus(player.DEF_BONUS)) return "%d" % (totalDef) except: # Eğer bir hata olursa en azından orijinal savunmayı görelim, 999 görmeyelim return "%d" % (player.GetStatus(player.DEF_GRADE)) return "%d" % (defValue)
Buradaki return "%d" % (defValue) hiç bir zaman çalışmaz. Bunu kullanacaksanız dahi böyle kullanmanız gerekir
Kod:def __GetTotalDefText(self): try: defValue = int(player.GetStatus(player.DEF_GRADE)) dexValue = int(player.GetStatus(player.DEX)) totalDef = defValue + dexValue if constInfo.ADD_DEF_BONUS_ENABLE: totalDef += int(player.GetStatus(player.DEF_BONUS)) return "%d" % totalDef except: return "%d" % player.GetStatus(player.DEF_GRADE)
Alttaki return tamamen gereksiz .
Yahu beyler, çevikliğin buga girdiğini söylüyorsunuz ve çalışmadığını
Bütün çözüm böyle bir durumda gerçekten sadece uicharacter.py de mi olur?
Yav sinirim bozulacak çeviklik bugda lafını bile duyunca kriz geçiriyorum. Resmen spider-man olmuşum ama mary janem sanki kürt madonna ve onunla birlikte olmaya evren tarafından zorlanmış gibi bir bıkkınlık oluşuyor bende.
Bu tarz bir yaklaşım Olmaması gerekmektedir. Ben Developer Değilim Bilmeyen biri bunu deneye bilir yanıla bilir. Sizler developer olarak düzgün çalışanını paylaşır foruma katkınız olur. İyi Forumlar Dilerim.
- Konular
- 132
- Online süresi
- 3ay 5g
- Reaksiyon Skoru
- 936
- Altın Konu
- 39
- Başarım Puanı
- 184
- TM Yaşı
- 4 Yıl 5 Ay 25 Gün
- MmoLira
- 4,736
- DevLira
- 6
Bu tarz bir yaklaşım Olmaması gerekmektedir. Ben Developer Değilim Bilmeyen biri bunu deneye bilir yanıla bilir. Sizler developer olarak düzgün çalışanını paylaşır foruma katkınız olur. İyi Forumlar Dilerim.
Ya abi tamam da, az biraz mantık var bak süper yönetici olmuşsun. Yani senelerdir buradasın az biraz da olsa bilgin vardır. Yorum olarak eğer belirtebiliyorsan hala çeviklik buglu filesler var diye, ben yaptığın yorumu eleştiririm.
Çeviklik bugda nedir abi? Yani bir fileste çevikliğin bugda olması için o files neler yaşamış olması gerek.
Yani birinin çevikliği buglaması için @Scarlet tarafından kod yazılmış gibi bir şey olması lazım. O kadar imkansız seviye hani.
Şimdi şu düzenlemeyi bilmeyen birisi eklerse ne olacak mesela? Sonra biri şikayet edecek çeviklikte sorun var diye bu yaptığı düzenlemeyi hatırlamayacak bile oradan oraya koşacak bu niye olur cart curt yazık değilmi?
bu tarz konularda paylaşan kişinin hevesini kırmamak gerekli yanlış bir yönlendirme yapmış olabilir. Bunun üzerine senin Kalkıp böyle değil yok şöyle oldum böyle oldum tarzı Gibi bir yorumlar yapman tamamen yanlıştır. Bir Yönetim Üyesi Olarak bunlara dikkat etmen gerekmektedir. bir hatası var ise burada yorumlarda düzgün bir uslup ile Güzelcene yazarsın.
Yönetim üyesi olmam forumda kendi görüşlerimi ve hislerimi belirtemeyeceğim anlamına mı geliyor?
Yazdığım mesajda hiç bir kural dışı davranış yok. Moderatörün amacı görevli olduğu bölümü yöneterek oranın düzenini sağlamak değil mi?
Yani abi şöyle bir konuya ne dememi bekliyorsun ki. Tabiki de kendimi kürt madonna ile evliliğe zorlanmış spider-man gibi hissedeceğim. Yani başka türlü nasıl açıklayabilirim konuyu.
Konudaki çözümden sonra files :
Son düzenleme:
- Konular
- 972
- Online süresi
- 2ay 11g
- Reaksiyon Skoru
- 5,350
- Altın Konu
- 314
- Başarım Puanı
- 319
- TM Yaşı
- 12 Yıl 11 Ay 12 Gün
- MmoLira
- 22,212
- DevLira
- 15
Ya abi tamam da, az biraz mantık var bak süper yönetici olmuşsun. Yani senelerdir buradasın az biraz da olsa bilgin vardır. Yorum olarak eğer belirtebiliyorsan hala çeviklik buglu filesler var diye, ben yaptığın yorumu eleştiririm.
Sen Beni Tanımadan buradaki olayımı bilmeden veyahuttu metin2 Dev üzerindeki bilgimi bilmeden eleştiririm demen mantıksız. Kalkıpta burada rencide edici birşeyde diyemezsin kimseye bu haddi sana burada kimse veremez. uslubun ile güzelcene açıklaman yaparsın
Yav sinirim bozulacak çeviklik bugda lafını bile duyunca kriz geçiriyorum. Resmen spider-man olmuşum ama mary janem sanki kürt madonna ve onunla birlikte olmaya evren tarafından zorlanmış gibi bir bıkkınlık oluşuyor bende.
bu tarz bir Serzenişte bulunamazsın. Özelliklede tanımadığın insanlara karşı.
Şu an konuyu görüntüleyenler (Toplam : 1, Üye: 0, Misafir: 1)