Hikayeler

Reklam vermek için turkmmo@gmail.com

Build hatası, yardım lütfen

jerraldqq

Level 2
Üye
Katılım
7 Ağu 2024
Konular
25
Mesajlar
89
Online süresi
1g 67147s
Reaksiyon Skoru
27
Altın Konu
0
Başarım Puanı
39
TM Yaşı
1 Yıl 8 Ay 16 Gün
MmoLira
1,626
DevLira
0

Metin2 EP, Valorant VP dahil tüm oyun ürünlerini en uygun fiyatlarla bulabilir, Item ve Karakterlerinizi hızlıca satabilirsiniz. HEMEN TIKLA!

Oyun açıyor,sorunsuz giriyor. Ama yesil ve mor pot tekrar tekrar basılabildiği için ayar yaptım ve source dosyalarını build etmem gerektigini düsündüm -İlk defa bu islerle ugrastigim icin pek bilgim yok- Ve görseldeki hatayı veriyor. dosya konumunu yazıp gmake all yaptığımda. Yardım eder misiniz lütfen?
 
aldığınız buildlere 777 yetkisini vermemişsiniz sanırım.
ninja ile alakalı sürümü indirip yorumda denilen şeyi yaptım ama bu sefer game dosyası oluşmadı hata resmini yukarıda ilettim
 
usr/game/share/game klasörüne yazmaya çalışıyor build'i

Anydesk varmı iletirmisiniz?
 
gmake all Yapmayın Manuel Yapmayı Deneyin Birde gmake -clean gmake -dep gmake -j6 Sırayla Yazın Deneyin Birde gamke all Yapınca Makefile Dosyasinda Sorun Ola Bilir.
 
gmake all Yapmayın Manuel Yapmayı Deneyin Birde gmake -clean gmake -dep gmake -j6 Sırayla Yazın Deneyin Birde gamke all Yapınca Makefile Dosyasinda Sorun Ola Bilir.
hepsini denedim hocam değişmiyor sonuç
 

Şu an konuyu görüntüleyenler (Toplam : 1, Üye: 0, Misafir: 1)

Geri
Üst