romegames 1
romegames
Krutzo 1
Krutzo
shrpnl 1
shrpnl
Best Studio 1
Best Studio
D 1
delimuratt
Aliyldrim 1
Aliyldrim
Mt2Hizmet 1
Mt2Hizmet
noisiv 1
noisiv
Manwe Work 1
Manwe Work
melankolıa18 1
melankolıa18
Hikaye Ekle
Reklam vermek için turkmmo@gmail.com

Cevaplanmadı Arkadaşlar Acil Yardım "Source" Hakkında

cagicagdas

Level 2
TC Kimlik Numarası Doğrulanmış Üye
Üye
Konular
17
Çözüm
1
Reaksiyon Skoru
12
Altın Konu
0
TM Yaşı
13 Yıl 11 Ay 21 Gün
Başarım Puanı
67
MmoLira
33
DevLira
3
Ticaret - 0%
0   0   0

ROHAN2 WORLD 1-120 TR TİPİ OFFICIAL YOHARA, BALATHOR VE AMON! 80. GÜNÜNDE! +10.000 ONLİNE! HİLE VE BOT %100 ENGELLİ HEMEN TIKLA!

Merhaba arkadaşlar. Eski Metin2 Files Dosya sisteminin yeni halini görüp şaşkınlık krizi geçirenlerdenim.

Açıkçası şimdi benim arkadaşlar tekrar oyuna başlayıp server kurmak istedi. Sunucuyu bir bilişimle anlaşıp 3 aylık peşin aldık falan ama,
Oyuna sistemler falan gelmiş istemediğimiz sistemler falan var bunları ve daha bir çok şeyi ayarlamak için Source dosyasında ayar yapmak falan gerekiyormuş artık.
Eskiden bu dostlarımın tüm oyun içi işlerini ben yapabiliyordum. Fakat şu anda source meselesini ne kadar araştırsam da akıl erdiremiyorum.

bazı yerler hazır src paylaşmış falan kafam iyice allak bullak oldu.
ben şimdi bir takım sorular ve varsayımlar yazacağım. Yanlışım falan varsa yardımcı olabilir misiniz? Lütfen konu linki falan atmayın şu konu altında çözelim meseleyi.

Serveri aldığım sunucu bana source dosyalarını verdi. şimdi ben sanırım bunları içine girip ayarlayacağım. ve oyunda kurulu olan source ile değiştireceğim.

sorun şu : verdikleri source dosyasını nasıl hangi programla açacağım?
içindeki cpp dosyalarına notepad++ yeterli mi?
ayarımı, sistemimi ekledikten sonra source dosyasını nasıl kapatacağım?
kapattıktan sonra serverime nasıl ekleyip deneyeceğim?

Şöyle temiz bir anlatım veya sorularıma parça parça sağlam okunaklı cevaplar lazım.
Lütfen çekinmeyin bir aptala anlatır gibi anlatın zor durumdayım..

Çözüm
Ticaret - 0%
0   0   0
olm ne kara düzeni dizel motor hakkında mı konuşuyosunuz :D server açıcaksan source da değişiklik yapmayı bilmek zorundasın artık bir hatayla karşılaştığında anlık olarak fixleyebilmen gerekiyor eskisi gibi serverlar birebir kopya değiller ve yeni sistemler eklenebiliyor kaynak kodlarında değişiklik yapabildiğin için
Merhaba arkadaşlar. Eski Metin2 Files Dosya sisteminin yeni halini görüp şaşkınlık krizi geçirenlerdenim.

Açıkçası şimdi benim arkadaşlar tekrar oyuna başlayıp server kurmak istedi. Sunucuyu bir bilişimle anlaşıp 3 aylık peşin aldık falan ama,
Oyuna sistemler falan gelmiş istemediğimiz sistemler falan var bunları ve daha bir çok şeyi ayarlamak için Source dosyasında ayar yapmak falan gerekiyormuş artık.
Eskiden bu dostlarımın tüm oyun içi işlerini ben yapabiliyordum. Fakat şu anda source meselesini ne kadar araştırsam da akıl erdiremiyorum.

bazı yerler hazır src paylaşmış falan kafam iyice allak bullak oldu.
ben şimdi bir takım sorular ve varsayımlar yazacağım. Yanlışım falan varsa yardımcı olabilir misiniz? Lütfen konu linki falan atmayın şu konu altında çözelim meseleyi.

Serveri aldığım sunucu bana source dosyalarını verdi. şimdi ben sanırım bunları içine girip ayarlayacağım. ve oyunda kurulu olan source ile değiştireceğim.

sorun şu : verdikleri source dosyasını nasıl hangi programla açacağım?
içindeki cpp dosyalarına notepad++ yeterli mi?
ayarımı, sistemimi ekledikten sonra source dosyasını nasıl kapatacağım?
kapattıktan sonra serverime nasıl ekleyip deneyeceğim?

Şöyle temiz bir anlatım veya sorularıma parça parça sağlam okunaklı cevaplar lazım.
Lütfen çekinmeyin bir aptala anlatır gibi anlatın zor durumdayım..

Dostum bende eski kara düzen zamanlarda kaldım, şimdi srcler felan var. Bende tam anlamıyorum bildiğim kadarı ile sana söyleyeyim yanlış olabilir, başka arkadaşlarda düzeltebilir beni. Bizim zamanımızda gameye diff olayı vardı, bu src sayesinde game difflerle uğraşılmıyor direk gameyi değiştirebiliyorsun. Eğer sen eski kara düzen gideceksen src ile uğraşmana gerek yok, ben files düzenliyorum mesela şu anda, hiç src ile uğraşmadım. Genelde oyunun verdiği bazı sınırları aşacak veya aşağı çekecek olunca işe yarıyor. Benim gözümde budur, yerinde olsam ilk normal düzenlemeleri yapar en son src gerekli konularda öğrenip yaparım. Notepadd++ yetiyor diye biliyorum, src dosyasını ftp ye atıyorsun işte, değişiklikleri yapıp gmake all ile kaydediyorsun, elindeki game ile değiştiriyorsun.

Benim bu srcden anladığım bu, bazı konular var src nasıl build edilir gibi, onlara baksan daha iyi olur.

olm ne kara düzeni dizel motor hakkında mı konuşuyosunuz :D server açıcaksan source da değişiklik yapmayı bilmek zorundasın artık bir hatayla karşılaştığında anlık olarak fixleyebilmen gerekiyor eskisi gibi serverlar birebir kopya değiller ve yeni sistemler eklenebiliyor kaynak kodlarında değişiklik yapabildiğin için

Çözüm

Şu an konuyu görüntüleyenler (Toplam : 0, Üye: 0, Misafir: 0)

Geri