Hikayeler

Reklam vermek için turkmmo@gmail.com

SOURCE BUİLD FARKLI SERVER FİLESE EKLEME

481526

Level 1
Üye
Konular
7
Online süresi
3011s
Reaksiyon Skoru
1
Altın Konu
0
Başarım Puanı
80
TM Yaşı
16 Yıl 3 Ay 3 Gün
MmoLira
90
DevLira
0

Metin2 EP, Valorant VP dahil tüm oyun ürünlerini en uygun fiyatlarla bulabilir, Item ve Karakterlerinizi hızlıca satabilirsiniz. HEMEN TIKLA!

Merhaba sevgili arkadaşlar. Yaklaşık 1 Haftadır uyku uyumadan araştırdığım bir konu üzerinde soru soracağım. Bu konular hakkında çok meraklı ve öğrenme istekli biriyim. Eğer saçma sorular ile karşınıza çıktıysam kusura bakmayın.
Konuma geçecek olursam; Ben Bilişimden Server kiraladım. Kiraladım Server Fileste Source dosyaları yok. Bende VirtualBox ile Farklı Server Files kurup Sourceleri Build Ettim. Benim sorunum ve sorum şu.

1. Kendi kurduğum Server da GAME ve DB'yi Build ettikten sonra Bilişimden kiraladığım Server Filese atarsam sorun yaşar mıyım?
  2. Client Buildi yaptıktan Sonra bunları Bilişimden kiraladığım Oyun girişi yaptığım Metin2 Klasörüne atarsam bir problem olur mu? 'VDS Hesaplı Auto Patcher (Yönetim Alanı)' Kullanıyorum bu arada
  3. Kiraladığım Server Filese Source dosyalarını build etme gibi bir şansım yok değil mi?
Şimdiden cevap verecek arkadaşlara çok teşekkür ediyorum.

Sürekli syserr alırsın lag yapar uyuşmama sorunları olur hatta packtakiyle exe uyuşamzsa oyuna giremezsin anlıcan ya bilişimle çalışmıyacan yada kendi sourceni yapıcan özelden yazarsan daha detaylı yardımcı olurum sana bilişimle uğraşmak yerine vds al cok daha karlı ve daha iyi verim alırsın

Şu an konuyu görüntüleyenler (Toplam : 1, Üye: 0, Misafir: 1)

Geri