- Konular
- 7
- Online süresi
- 3011s
- Reaksiyon Skoru
- 1
- Altın Konu
- 0
- Başarım Puanı
- 80
- TM Yaşı
- 16 Yıl 3 Ay 3 Gün
- MmoLira
- 90
- DevLira
- 0
Metin2 EP, Valorant VP dahil tüm oyun ürünlerini en uygun fiyatlarla bulabilir, Item ve Karakterlerinizi hızlıca satabilirsiniz. HEMEN TIKLA!
Merhaba sevgili arkadaşlar. Yaklaşık 1 Haftadır uyku uyumadan araştırdığım bir konu üzerinde soru soracağım. Bu konular hakkında çok meraklı ve öğrenme istekli biriyim. Eğer saçma sorular ile karşınıza çıktıysam kusura bakmayın.
Konuma geçecek olursam; Ben Bilişimden Server kiraladım. Kiraladım Server Fileste Source dosyaları yok. Bende VirtualBox ile Farklı Server Files kurup Sourceleri Build Ettim. Benim sorunum ve sorum şu.
Konuma geçecek olursam; Ben Bilişimden Server kiraladım. Kiraladım Server Fileste Source dosyaları yok. Bende VirtualBox ile Farklı Server Files kurup Sourceleri Build Ettim. Benim sorunum ve sorum şu.
- Kendi kurduğum Server da GAME ve DB'yi Build ettikten sonra Bilişimden kiraladığım Server Filese atarsam sorun yaşar mıyım?
- Client Buildi yaptıktan Sonra bunları Bilişimden kiraladığım Oyun girişi yaptığım Metin2 Klasörüne atarsam bir problem olur mu? 'VDS Hesaplı Auto Patcher (Yönetim Alanı)' Kullanıyorum bu arada
- Kiraladığım Server Filese Source dosyalarını build etme gibi bir şansım yok değil mi?