romegames 1
romegames
Krutzo 1
Krutzo
shrpnl 1
shrpnl
Best Studio 1
Best Studio
D 1
delimuratt
Aliyldrim 1
Aliyldrim
Mt2Hizmet 1
Mt2Hizmet
noisiv 1
noisiv
Manwe Work 1
Manwe Work
melankolıa18 1
melankolıa18
Hikaye Ekle
Reklam vermek için turkmmo@gmail.com

Cevaplandı Build hatası, yardım lütfen

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan jerraldqq
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • Cevaplar Cevaplar 38
  • Görüntüleme Görüntüleme 514

jerraldqq

Level 3
TM Üye
Üye
Most Question Of Month
Konular
34
Çözüm
7
Online süresi
2d 6h
Reaksiyon Skoru
31
Altın Konu
0
TM Yaşı
1 Yıl 10 Ay 1 Gün
Başarım Puanı
51
MmoLira
2,146
DevLira
0
Ticaret - 0%
0   0   0

ROHAN2 WORLD 1-120 TR TİPİ OFFICIAL YOHARA, BALATHOR VE AMON! 80. GÜNÜNDE! +10.000 ONLİNE! HİLE VE BOT %100 ENGELLİ HEMEN TIKLA!

Oyun açıyor,sorunsuz giriyor. Ama yesil ve mor pot tekrar tekrar basılabildiği için ayar yaptım ve source dosyalarını build etmem gerektigini düsündüm -İlk defa bu islerle ugrastigim icin pek bilgim yok- Ve görseldeki hatayı veriyor. dosya konumunu yazıp gmake all yaptığımda. Yardım eder misiniz lütfen?

tamamdır hocam adamsın, teşekkür ederim

konulara cok hakim degilim hocam, mala anlatir gibi anlatirsaniz sevinirim :d
Estağfurullah hocam öncelikle makefile dosyanızı kontrol ederek gcc sürümümüzü öğreniyoruz sonra ona göre vhd indiriyoruz ki tekrardan gcc kurmaya gerek kalmıyor hazır oluyor onlar, https://forum.turkmmo.com/konu/3766...-49-kaynak-derleme-source-build-sadece-1-1gb/ linkteki denenebilir virtual makineye bunu aktarıyoruz çalıştırıp giriş yapıyoruz login: root psw:1 diye hatırlıyorum girdikten sonra ifconfig komutu ile ip öğreniyoruz bu ipyi ftp girişinde kullanacağız.filezillayı açtık sol üstten yeni site diyoruz ip girip girişi root şifreyi bir yapıp içeri giriyoruz oradan usr/src kısmına geliyoruz ve server ile extern dosyalarımızı içine atıyoruz sonra putty açıp aynı ip ile bağlanıyoruz. Cd usr/src/Server/game/src dosya yolunu yazıyoruz sizin ki de aynıdır muhtemelen gmake clean yapıyoruz gmake dep yapıyoruz gmake -j8 yapıyoruz hata vereceğini düşünmüyorum 😊 çıkan game_ dosyanızı kendi sunucunuzun bin kısmına atıp dosya izinleri ve reboot

Estağfurullah hocam öncelikle makefile dosyanızı kontrol ederek gcc sürümümüzü öğreniyoruz sonra ona göre vhd indiriyoruz ki tekrardan gcc kurmaya gerek kalmıyor hazır oluyor onlar, https://forum.turkmmo.com/konu/3766...-49-kaynak-derleme-source-build-sadece-1-1gb/ linkteki denenebilir virtual makineye bunu aktarıyoruz çalıştırıp giriş yapıyoruz login: root psw:1 diye hatırlıyorum girdikten sonra ifconfig komutu ile ip öğreniyoruz bu ipyi ftp girişinde kullanacağız.filezillayı açtık sol üstten yeni site diyoruz ip girip girişi root şifreyi bir yapıp içeri giriyoruz oradan usr/src kısmına geliyoruz ve server ile extern dosyalarımızı içine atıyoruz sonra putty açıp aynı ip ile bağlanıyoruz. Cd usr/src/Server/game/src dosya yolunu yazıyoruz sizin ki de aynıdır muhtemelen gmake clean yapıyoruz gmake dep yapıyoruz gmake -j8 yapıyoruz hata vereceğini düşünmüyorum 😊 çıkan game_ dosyanızı kendi sunucunuzun bin kısmına atıp dosya izinleri ve reboot
hocam makefile nereden kontrol ediyoruz?

Şu an konuyu görüntüleyenler (Toplam : 0, Üye: 0, Misafir: 0)

Geri