Ayyıldız2 | 2008 TR Yapısı • 1-99 Orta Emek Destan • Oto Avsız • 10 Temmuz 21:00 HEMEN TIKLA!
Kutuyu açtığımda iki küçük küre şeklinde hoparlör duruyordu. Siyah mat plastik gövdeleri sadeydi, LED ışık halkası vardı. Boyutları küçüktü, avuç içine sığacak kadardı. Ağırlıkları hafifti, masada kolay hareket ediyorlardı. USB kablosu ve aux kablosu bağlıydı, kısa uzunluktaydı. Ses kontrol düğmesi sağ hoparlördeydi, büyük ve kullanışlıydı. Alt kısımda kauçuk ayaklar vardı, kaymayı önlüyordu. Açı ayarlı yerleştirilmişlerdi, yukarı doğru ses yönlendiriyorlardı.
Bilgisayara USB ve aux kablolarını taktım, otomatik tanındı. Hoparlörler açıldı, mavi LED ışığı yandı. İlk müzik çaldığımda ses kalitesi beklediğimden iyiydi. Bass tonları zayıftı tabii, küçük sürücülerden daha fazlası beklenemezdi. Orta frekanslar netti, vokal dinlemesi iyiydi. Yüksek frekanslarda çınlama yoktu, dengeli geldi. Ses seviyesi maksimumda yeterli yükseklikti, odayı dolduruyordu.
YouTube videosu izlerken diyalog netliği iyiydi, anlaşılır geliyordu. Netflix'te film seyrederken ses deneyimi tatmin ediciydi. Aksiyon sahnelerinde bass eksikliği belli oluyordu ama kabul edilebilirdi. Müzik dinlerken pop ve rock iyiydi, elektronik müzikte bass yetmiyordu. Oyun oynarken efekt sesleri netliği iyiydi, ayak sesi duyuluyordu. Stereo ayrımı vardı, sağ sol kanal farkı belliydi. Ses sızıntısı olmuyordu, odanın dışına fazla ses gitmiyordu. Kablo uzunluğu kısaydı, monitör arkasına zor ulaşıyordu. Hoparlörler hafif olduğu için kaymalar oluyordu masada. Çift taraflı bant kullandım, sabitleştim masaya. Dört aydır kullanıyorum, arıza olmadı. USB beslemesi pratik, priz tasarrufu sağlıyor. Fiyatına göre şaşırtıcı derecede iyi ses veriyor, bütçesi sınırlı olanlar için ideal bir seçim.
Şu an konuyu görüntüleyenler (Toplam : 0, Üye: 0, Misafir: 0)