Hikayeler

Reklam vermek için turkmmo@gmail.com

Trust GXT 38 2.1 Oyuncu Hoparlör Seti İnceleme

Lorenzo

Vatan, Türk’ün Kalesi!
Telefon Numarası Onaylanmış Üye TC Kimlik Numarası Doğrulanmış Üye Turkmmo Discord Nitro Booster
Co Admin
Developer
Yönetici
Turnuva
Admin
Yarışma
Paylaşım
Konular
2,927
Online süresi
7ay 18g
Reaksiyon Skoru
5,945
Altın Konu
507
Başarım Puanı
399
TM Yaşı
10 Yıl 3 Ay 28 Gün
MmoLira
118,576
DevLira
121

Metin2 EP, Valorant VP dahil tüm oyun ürünlerini en uygun fiyatlarla bulabilir, Item ve Karakterlerinizi hızlıca satabilirsiniz. HEMEN TIKLA!

1770163923638.png

Kulaklıkla saatlerce oturmaktan kulak memelerim ağrımaya başlamıştı ve hoparlöre geçmek istiyordum. Logitech ve Creative hoparlörler iyiydi ama bütçem kısıtlıydı. Trust GXT 38 modeli oyuncu hoparlörüydü, subwoofer'lı geliyordu. 2.1 sistem vardı, iki uydu hoparlör ve bir bas hoparlörü. Toplam 60W güç sunuyordu, odam için fazlasıyla yeterliydi. RGB aydınlatma vardı, renkli sistem kuranlar için uygundu. Kablolu kumanda mevcuttu, ses ayarı pratikti. USB ve 3.5mm aux bağlantısı destekliyordu.

Kutu geldiğinde büyüktü, üç parça hoparlör geliyordu. Subwoofer ahşap MDF kasalıydı, ağır ve sağlamdı. İki uydu hoparlör plastik kasalıydı, hafifti. Uydu hoparlörler açılı tasarımdı, yukarı doğru ses yönlendiriyordu. RGB aydınlatma alt kısımda vardı, renk değiştiriyordu. Kablolar yeterince uzundu, masaüstü yerleşimi için uygundu. Kumanda kablosundaydı, kulaklık girişi ve ses ayarı vardı. Subwoofer bas ayarı düğmesi vardı arkada.

Bilgisayara USB ile bağladım, otomatik tanındı sürücü. RGB ışıklar açıldı, renk geçişleri başladı. İlk müzik çaldığımda bas tonları güçlüydü, subwoofer iş görüyordu. Orta frekanslar netti ama hafif boğuktu, uydu hoparlörler küçüktü. Yüksek frekanslarda çınlama yoktu, dengeli geldi. Ses seviyesi maksimumda çok yüksekti, duvarlar titriyordu.

Film izlerken patlama sahneleri etkileyiciydi, bas derinliği iyiydi. Aksiyon filmlerinde sinema deneyimi hissettim, sarmalama vardı. Diyalog netliği iyiydi, anlaşılır geliyordu. Oyun oynarken patlama sesleri güçlüydü, immersion arttı. Valorant'ta ayak sesi yönlendirmesi zayıftı, konum bulamıyordum. CS2'de bomba sesi çok baskındı, ses seviyesi düşürdüm. Müzik dinlerken elektronik ve hip-hop mükemmeldi, bas vurgusu vardı. Rock dinlerken gitar detayları biraz kayboluyordu, bas baskındı. Subwoofer ayarını azalttım, dengeli hale geldi.

RGB aydınlatma gösterişliydi ama kapatma özelliği yoktu. Gece parlak geliyordu, bant yapıştırdım üzerine. Kumanda plastik yapıdaydı, kırılgan hissettirdi. Kulaklık girişi kumandada olması pratikti, hızlı geçiş yapabiliyordum. Kablolar dolaşıyordu masada, düzen bozuluyordu. Subwoofer yerleşimi önemli, köşeye koyunca bas aşırı güçlendi. Dört aydır kullanıyorum, hoparlörlerde arıza olmadı. Komşulardan şikayet geldi bir kere, ses yalıtımı yok. Fiyatına göre güçlü bas sunuyor, film ve oyun için eğlenceli bir deneyim sağlıyor gerçekten.

Paylaşım için Teşekkürler.

Ellerine sağlık, paylaşım için teşekkürler :)

Şu an konuyu görüntüleyenler (Toplam : 1, Üye: 0, Misafir: 1)

Geri