Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
Altın KonuHyperX Cloud Stinger Core Gaming Kulaklık İnceleme
ROHAN2 WORLD 1-120 TR TİPİ OFFICIAL YOHARA, BALATHOR VE AMON! 80. GÜNÜNDE! +10.000 ONLİNE! HİLE VE BOT %100 ENGELLİ HEMEN TIKLA!
Eski kulaklığımın mikrofonu bozulmuştu ve yenisini almam gerekiyordu acilen. Logitech G430 kullanıyordum önceden ama bu sefer farklı bir marka denemek istedim. HyperX'in Stinger serisine baktım, Cloud Stinger Core modeli bütçeme uygundu. 40mm sürücülere sahipti, ses kalitesi makul olmalıydı. Mikrofon katlanabilir tasarımdaydı, kullanmadığımda yukarı kaldırabilecektim. Hafif olduğunu söylüyorlardı, 215 gram civarındaydı ağırlığı. Kablolu versiyonunu tercih ettim, pil şarj etmekle uğraşmak istemiyordum. Plastik yapıydı çoğunlukla ama dayanıklı görunuyordu resimlerde.
Kargo geldiğinde kutu kompakt boyuttaydı, fazla yer kaplamıyordu. İçinden çıkardığımda kulaklığın hafifliği hemen belliydi, uzun süre takılabilir gibiydi. Yastıklar suni deri kaplıydı, kulağı tamamen kapatıyordu. Headband ayarı basitti, metal mekanizma yoktu ama plastik dayanıklı hissettirdi. Kablo uzunluğu 1.3 metre civarındaydı, masaüstü kullanımı için yeterliydi. 3.5mm jak girişi vardı, adaptör gerekmiyordu. Ses kontrol düğmesi kablo üzerindeydi, hızlıca ayarlama yapabiliyordum. Mikrofon kolu esnek malzemedendi, istediğim konuma getirebildim.
İlk kullanımda ses kalitesi beklentilerimi karşıladı. Bass tonları belirgin geliyordu ama boğucu değildi. Orta frekanslar netti, vokal dinlerken rahattım. Yüksek frekanslarda tizlik yoktu, kulak yormuyordu. Valorant oynarken ayak sesi konumlandırması yapabiliyordum, directional audio çalışıyordu. CS2'de bomba sesi ve silah patlamaları netliği iyiydi. Warzone'da uçak sesi fazla baskındı, volume azaltmam gerekti. Müzik dinlerken rock ve elektronik türler hoşuma gitti. Jazz dinlerken detaylar biraz eksik kaldı ama bu fiyata normal.
Mikrofon kalitesi arkadaşlarımdan geri bildirim aldım. Discord'da sesim net geliyormuş, arka plan gürültüsü az alıyormuş. Noise cancellation yoktu ama omnidirectional değildi en azından. Mute özelliği yukarı kaldırınca aktif oluyordu, pratikti. Konfor açısından iki saat takılı kaldıktan sonra baskı hissetmeye başladım. Kulak yastıkları nefes almıyordu, yaz günlerinde terleme oldu. Headband yastığı yoktu, baş üstünde baskı yapıyordu biraz. Hafifliği artı yönüydü ama yastık olsaydı daha iyiydi.