Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
Altın KonuCorsair HS80 RGB Wireless Kulaklık İncelemesi
ROHAN2 WORLD 1-120 TR TİPİ OFFICIAL YOHARA, BALATHOR VE AMON! 80. GÜNÜNDE! +10.000 ONLİNE! HİLE VE BOT %100 ENGELLİ HEMEN TIKLA!
Masaüstünde kablolu kulaklıkla oyun oynuyordum, kablo masada dolaşıyordu sürekli. Kolumu uzatınca kablo çekiyor, kulaklık kulaktan çıkıyordu bazen. Küçük bir şey gibi görünüyor ama uzun seanslar boyunca birikince sinir bozucu hale geliyor. Kablosuz kulaklık araştırmaya başladım, bütçe orta seviyeydi. Corsair HS80 hem ses kalitesiyle hem de pil ömrüyle öne çıkıyordu incelemelerde. Oyuncu kulaklığı olmasına rağmen şişirilmiş bass değil dengeli ses sunduğu söyleniyordu, bu benim için karar verdirici oldu.
Kutu orta büyüklükte geldi, içinde kulaklık, USB alıcı, şarj kablosu ve bez kılıf vardı. Kulaklık ilk bakışta sade görünüyor, abartılı LED'ler ve çıkıntılar yok. Kafa bandı ayarlanabilir ve plastik malzemeden yapılmış, metal bekliyordum bu fiyata açıkçası. Ama hafifliğe katkısı var, uzun seanslar boyunca kafa bandı baskısı hissedilmedi. Kulak yastıkları bellek köpüklü, kulağa yumuşak oturuyor. Uzun süre takılı kalınca hafif sıcaklık oluyor ama terleme seviyesine ulaşmadı.
USB alıcı PC'ye takılınca kulaklık anında bağlandı, herhangi bir yazılım gerekmedi. iCUE yazılımı opsiyonel olarak indirildi, EQ ayarları ve RGB için kullandım. Ses kalitesi açıldığı anda tatmin etti, dengeli frekans dağılımı oyun ve müzikte kendini gösterdi. FPS oyunlarında ayak sesi ve çevre detayları net duyuldu, yön tespiti kolaylaşdı. Dolby Atmos desteği var, aktif edilince sahne genişliği belirgin artıyor. Film izlerken bu özellik çok işe yaradı, sinema hissi yakalandı.
Mikrofon flip tasarımlı, yukarı kaldırılınca otomatik sessize alınıyor. Bu özellik toplantı aralarında çok kullanıldı, butona basmak gerekmedi. Ses kalitesi net ve anlaşılır, ekip arkadaşları sesimin temiz geldiğini söyledi. Gürültü filtreleme iyi çalışıyor, arka plan sesleri büyük ölçüde engelleniyor. Pil ömrü yaklaşık yirmi saat, her gün birkaç saat kullananlar için haftada bir şarj yeterli oluyor.
Dört aydır kullanıyorum, kablolu döneme dönmek aklımın köşesinden bile geçmiyor. Orta bütçeyle kablosuz kulaklık arayanlar için bu model doğru yerde duruyor, ses kalitesinden ödün vermeden kablo derdinden kurtulmak mümkün.