romegames 1
romegames
Krutzo 1
Krutzo
shrpnl 1
shrpnl
Best Studio 1
Best Studio
D 1
delimuratt
Aliyldrim 1
Aliyldrim
Mt2Hizmet 1
Mt2Hizmet
Hikaye Ekle
Reklam vermek için turkmmo@gmail.com

Cevaplandı Botun gelirini paylaşmak.

Konular
13
Online süresi
19h 56m
Reaksiyon Skoru
30
Altın Konu
0
TM Yaşı
4 Ay 4 Gün
Başarım Puanı
28
MmoLira
891
DevLira
0
Ticaret - 0%
0   0   0

ROHAN2 WORLD 1-120 TR TİPİ OFFICIAL YOHARA, BALATHOR VE AMON! 80. GÜNÜNDE! +10.000 ONLİNE! HİLE VE BOT %100 ENGELLİ HEMEN TIKLA!

Selam arkadaşlar metin2 ve pvpler için yazdığım botlar için para harcayıp reklam yapmak yerine memnun kalıp referans ile başkalarını getiren kullanıcılarımla getirdikleri kişi başı %15 -18 civarı bir kar payı ile paylaşmayı düşünüyorum. win-win durumu yani. sizce nasıl olur? botumun tanınırlığını nasıl artırabilirim?

Son düzenleme:
Çözüm
Ticaret - 0%
0   0   0
Selam arkadaşlar metin2 ve pvpler için yazdığım botlar için para harcayıp reklam yapmak yerine memnun kalıp referans ile başkalarını getiren kullanıcılarımla getirdikleri kişi başı %15 -18 civarı bir kar payı ile paylaşmayı düşünüyorum. win-win durumu yani. sizce nasıl olur? botumun tanınırlığını nasıl artırabilirim?
Selam, düşünce olarak gayet mantıklı bir yol seçmişsin. Metin2 / PvP tarafında insanlar reklamlardan çok, kullanan kişilerin yorumuna bakıyor. O yüzden memnun kalan kullanıcıların seni başkalarına önermesi, klasik reklama göre çok daha sağlam sonuç verir.

%15–18 civarı bir pay da çoğu kişi için teşvik edici olur. “Getirdiğim adamdan ben de kazanıyorum” düşüncesi, kullanıcıyı daha istekli yapar. Burada dikkat...
paylaşımı buraya yapmıştım dün gelir paylaşmaya taşınmıştı :D bugün geri mi döndüm :D

Selam arkadaşlar. yazdığım botlar için para harcayıp reklam yapmak yerine memnun kalıp referans ile başkalarını getiren kullanıcılarımla getirdikleri kişi başı %15 -18 civarı bir kar payı ile paylaşmayı düşünüyorum. win-win durumu yani. sizce nasıl olur? botumun tanınırlığını nasıl artırabilirim?
Tam olarak botunuz neyle alakalı metin2 mi yoksa başka bir şey mi?

Şu an konuyu görüntüleyenler (Toplam : 0, Üye: 0, Misafir: 0)

Geri