berkmenoo 1
berkmenoo
mavzermete 1
mavzermete
Mt2Hizmet 1
Mt2Hizmet
xranzei 1
xranzei
Hikaye Ekle

Cevaplandı Botun gelirini paylaşmak.

HERAKLES Otomatik Avlı kalıcı sunucu. 19 Haziran'da açılıyor. Atius & Wizard güvencesiyle hemen kayıt ol, ön kayıt ödülleri aktif. HEMEN TIKLA!

Selam arkadaşlar metin2 ve pvpler için yazdığım botlar için para harcayıp reklam yapmak yerine memnun kalıp referans ile başkalarını getiren kullanıcılarımla getirdikleri kişi başı %15 -18 civarı bir kar payı ile paylaşmayı düşünüyorum. win-win durumu yani. sizce nasıl olur? botumun tanınırlığını nasıl artırabilirim?

Son düzenleme:
Çözüm
Selam arkadaşlar metin2 ve pvpler için yazdığım botlar için para harcayıp reklam yapmak yerine memnun kalıp referans ile başkalarını getiren kullanıcılarımla getirdikleri kişi başı %15 -18 civarı bir kar payı ile paylaşmayı düşünüyorum. win-win durumu yani. sizce nasıl olur? botumun tanınırlığını nasıl artırabilirim?
Selam, düşünce olarak gayet mantıklı bir yol seçmişsin. Metin2 / PvP tarafında insanlar reklamlardan çok, kullanan kişilerin yorumuna bakıyor. O yüzden memnun kalan kullanıcıların seni başkalarına önermesi, klasik reklama göre çok daha sağlam sonuç verir.

%15–18 civarı bir pay da çoğu kişi için teşvik edici olur. “Getirdiğim adamdan ben de kazanıyorum” düşüncesi, kullanıcıyı daha istekli yapar. Burada dikkat...
Selam arkadaşlar. yazdığım botlar için para harcayıp reklam yapmak yerine memnun kalıp referans ile başkalarını getiren kullanıcılarımla getirdikleri kişi başı %15 -18 civarı bir kar payı ile paylaşmayı düşünüyorum. win-win durumu yani. sizce nasıl olur? botumun tanınırlığını nasıl artırabilirim?
Tam olarak botunuz neyle alakalı metin2 mi yoksa başka bir şey mi?

Şu an konuyu görüntüleyenler (Toplam : 0, Üye: 0, Misafir: 0)

Geri