Agora Metin2 1
Agora Metin2
PrimeAC 1
PrimeAC
ShadowFon 1
ShadowFon
noisiv 1
noisiv
Manwe Work 1
Manwe Work
romegames 1
romegames
kralhakan2009 1
kralhakan2009
Vahsi Uzman 1
Vahsi Uzman
Bvural41 1
Bvural41
NovaLst 1
NovaLst
Hikaye Ekle
Reklam vermek için turkmmo@gmail.com
4.75 yıldız(lar) 4 Değerlendirme Değerlendirenler

ROHAN2 WORLD 1-120 TR TİPİ OFFICIAL YOHARA, BALATHOR VE AMON! 80. GÜNÜNDE! +10.000 ONLİNE! HİLE VE BOT %100 ENGELLİ HEMEN TIKLA!

Paylaşım için teşekkürler. Deneme fırsatım olmadı paslanmışız . bsdconfig ile ağ ayarını defalarca değiştim. Virtual box ağ ayarınıda defalarca değiştim..DHCP ipyi otomatik almıyor.Mevcut landan modemim üzerindende ip dönmüyor. Manuel ip atadım 192.168.1.161 ve netmask 255.255.255.0 yine olmuyor. Microsoft loopback kurdum yine sunucuya erişemedim . Filezilla ile 192.168.1.161 root dev olarak bağlanmaya çalışıyorum.Hepsi olumsuz 1 saattir uğraşıyorum. Freebsd virtual box ağ ayarlarıyla ilgili detaylı bir konu varmıdır. Teşekkürler.

VirtualBox-7.0.26 kulanıyorum sıkıntı yok kullandığın sürüm nedir.

VirtualBox-7.0.26 kulanıyorum sıkıntı yok kullandığın sürüm nedir.
Uzun zamandır bu işlere ara verdiğim için galiba gerekli programları arşiv dizinlerini ve çalışma ortamını oluşturmam uzun zaman alıcak.Virtual box sitesinden en son sürümü indirtmiş . 7.2 şimdi 6.1i yüklüyorum . Olmaz ise Wmware üzerinden çalışacağım .Neler değişti bu işlerde bilgim yok . Zamanla çözerim gibi . Altyapısı kafamda mevcut :D teşekkürler. Sadece ağ ayarı donanım yazılım ilişiği delirtti.

Paylaşım için teşekkürler. Deneme fırsatım olmadı paslanmışız . bsdconfig ile ağ ayarını defalarca değiştim. Virtual box ağ ayarınıda defalarca değiştim..DHCP ipyi otomatik almıyor.Mevcut landan modemim üzerindende ip dönmüyor. Manuel ip atadım 192.168.1.161 ve netmask 255.255.255.0 yine olmuyor. Microsoft loopback kurdum yine sunucuya erişemedim . Filezilla ile 192.168.1.161 root dev olarak bağlanmaya çalışıyorum.Hepsi olumsuz 1 saattir uğraşıyorum. Freebsd virtual box ağ ayarlarıyla ilgili detaylı bir konu varmıdır. Teşekkürler.
Rica ederim aşağıdaki komutları girin sorun %99 düzelir

ee /etc/rc.conf
mysql_enable="YES"
sshd_enable="YES"

Sonra:
service mysql-server start
service mysql-server stop
service mysql-server restart

reboot at

Rica ederim aşağıdaki komutları girin sorun %99 düzelir

ee /etc/rc.conf
mysql_enable="YES"
sshd_enable="YES"

Sonra:
service mysql-server start
service mysql-server stop
service mysql-server restart

reboot at

VirtualBox sürümünü düşürdüğünde sorun düzeliyor.

Visual Studio 2019 ile mi derleme yapabiliriz ?

FİLES SORUNSUZ AKTİF . PAYLAŞIM İÇİN TEŞEKKÜRLER.
BEST.PNG

Şu an konuyu görüntüleyenler (Toplam : 0, Üye: 0, Misafir: 0)