- Konular
- 2
- Online süresi
- 2h 3m
- Reaksiyon Skoru
- 1
- Altın Konu
- 0
- TM Yaşı
- 6 Ay 24 Gün
- Başarım Puanı
- 8
- MmoLira
- 223
- DevLira
- 0
HERAKLES Otomatik Avlı kalıcı sunucu. 19 Haziran'da açılıyor. Atius & Wizard güvencesiyle hemen kayıt ol, ön kayıt ödülleri aktif. HEMEN TIKLA!
yine de eline koluna saglık kanka hic degilse ugrastın . ben sana dedim versiyonları tutmuyo kankam ..
- Konular
- 131
- Çözüm
- 4
- Online süresi
- 14d 23h
- Reaksiyon Skoru
- 914
- Altın Konu
- 19
- Başarım Puanı
- 163
- MmoLira
- 7,983
- DevLira
- 3
Selamlar, yani vakit bulabildim. Dosyaları kontrol ettim server files ve client herşey bende aynı verison suncuuya kurulu fakat gene her ihtimale karşı tekrar dosyalar anti-cheat ile birlikte upload ettim konuya ekledim sıfırdan kurulum yaparak ilerlersen sunucun açılacaktır.yine de eline koluna saglık kanka hic degilse ugrastın . ben sana dedim versiyonları tutmuyo kankam ..
- Konular
- 2
- Online süresi
- 2h 3m
- Reaksiyon Skoru
- 1
- Altın Konu
- 0
- TM Yaşı
- 6 Ay 24 Gün
- Başarım Puanı
- 8
- MmoLira
- 223
- DevLira
- 0
kanka beraber bakmıstık aynı dosyalar ise server files farklı client farklı uyuşmuyor kankam istersen yine beraber bakalımSelamlar, yani vakit bulabildim. Dosyaları kontrol ettim server files ve client herşey bende aynı verison suncuuya kurulu fakat gene her ihtimale karşı tekrar dosyalar anti-cheat ile birlikte upload ettim konuya ekledim sıfırdan kurulum yaparak ilerlersen sunucun açılacaktır.

- Konular
- 131
- Çözüm
- 4
- Online süresi
- 14d 23h
- Reaksiyon Skoru
- 914
- Altın Konu
- 19
- Başarım Puanı
- 163
- MmoLira
- 7,983
- DevLira
- 3
Database veya ODBC ayarlarında bir sorun olduğu kanaatindeyim, işe geçeceğim için çok bakamadım göz gezdirdim any desk ile bağlandığımda. Dediğim gibi şuan eklediğim güncel dosyalarla tekrar kurulum yapıp denemelisin. Pk botlar özelinde Party sistemini geliştiricem müsait bir zamanda normal oyuncuya gerek kalmayacak akabinde, botların hareketleri skilleri dahil daha op sisteme geçecek ama şuan için arşivde.kanka beraber bakmıstık aynı dosyalar ise server files farklı client farklı uyuşmuyor kankam istersen yine beraber bakalım![]()
- Konular
- 2
- Online süresi
- 2h 3m
- Reaksiyon Skoru
- 1
- Altın Konu
- 0
- TM Yaşı
- 6 Ay 24 Gün
- Başarım Puanı
- 8
- MmoLira
- 223
- DevLira
- 0
ODBC de problem olsa server engine calıstırmazDatabase veya ODBC ayarlarında bir sorun olduğu kanaatindeyim, işe geçeceğim için çok bakamadım göz gezdirdim any desk ile bağlandığımda. Dediğim gibi şuan eklediğim güncel dosyalarla tekrar kurulum yapıp denemelisin. Pk botlar özelinde Party sistemini geliştiricem müsait bir zamanda normal oyuncuya gerek kalmayacak akabinde, botların hareketleri skilleri dahil daha op sisteme geçecek ama şuan için arşivde.
kanka uzun zamandır yapıyom ben bu işleri neyse tekrar indirip deneyeyim hatrın icin haber ederim yine sana kankaŞu an konuyu görüntüleyenler (Toplam : 0, Üye: 0, Misafir: 0)