HERAKLES Otomatik Avlı kalıcı sunucu. 19 Haziran'da açılıyor. Atius & Wizard güvencesiyle hemen kayıt ol, ön kayıt ödülleri aktif. HEMEN TIKLA!
Kurulum video çekeceğim yakın zamanda yapamazsan oradan izleyip uygulayabilirsin.ODBC de problem olsa server engine calıstırmazkanka uzun zamandır yapıyom ben bu işleri neyse tekrar indirip deneyeyim hatrın icin haber ederim yine sana kanka

Bak guzel kardesim bu dosyaları benim arkadaşım hazırladı sen de bulmuşsun bi yerden ama bilmediğin çok belli Server Files lerde Game Option tablosunda 127.0.0.1 loop IP var
diğer tabloda ise Dış IP var sen bunu Local Calıstırıyorsun Server Kurdum sanıyorsun
Dosyalar zaten Local Test icin hazırladı benim arkadaş
Anlaman için sana detaylı anlattım. Kısacası sen bu konulara uzaksın dostum 
diğer tabloda ise Dış IP var sen bunu Local Calıstırıyorsun Server Kurdum sanıyorsun
Seninle polemiğe girme gereksiniminde bulunmayacağım, paylaştığım dosyalar ile video çekip konuya ekledim. Video dikkatlice izlersen sunucuda kurulu olan dosyalar ve kendi bilgisayarımdan oyuna girdiğim aşikar. Sunucu IP adresine kadar mevcut video da, senin dediğin gibi local çalıştırıyor olsaydım videoda server.ini kısımda senin dediğin 127.0.0.1 olurdu 45.143.4.219 IP adresi olmazdı neyse konulara kimin hakim olup kimin olmadığı zaten ortada o yüzden fazla bir şey söylemeye de ihtiyaç duymuyorum.Bak guzel kardesim bu dosyaları benim arkadaşım hazırladı sen de bulmuşsun bi yerden ama bilmediğin çok belli Server Files lerde Game Option tablosunda 127.0.0.1 loop IP vardiğer tabloda ise Dış IP var sen bunu Local Calıstırıyorsun Server Kurdum sanıyorsun
![]()

hocam bi video çeksen süper olurSeninle polemiğe girme gereksiniminde bulunmayacağım, paylaştığım dosyalar ile video çekip konuya ekledim. Video dikkatlice izlersen sunucuda kurulu olan dosyalar ve kendi bilgisayarımdan oyuna girdiğim aşikar. Sunucu IP adresine kadar mevcut video da, senin dediğin gibi local çalıştırıyor olsaydım videoda server.ini kısımda senin dediğin 127.0.0.1 olurdu 45.143.4.219 IP adresi olmazdı neyse konulara kimin hakim olup kimin olmadığı zaten ortada o yüzden fazla bir şey söylemeye de ihtiyaç duymuyorum.![]()
Selamlar,hocam bi video çeksen süper olur
Tabiki paylaştığım filseler ile ilgili kurulum videosu en kısa zamanda çekip atacağım.
Şu an konuyu görüntüleyenler (Toplam : 0, Üye: 0, Misafir: 0)