- Konular
- 131
- Çözüm
- 4
- Online süresi
- 14d 22h
- Reaksiyon Skoru
- 907
- Altın Konu
- 19
- Başarım Puanı
- 163
- MmoLira
- 7,962
- DevLira
- 3
HERAKLES Otomatik Avlı kalıcı sunucu. 19 Haziran'da açılıyor. Atius & Wizard güvencesiyle hemen kayıt ol, ön kayıt ödülleri aktif. HEMEN TIKLA!
78.135.87.205 kanka sen direk lisans ve HWID iptal edip build alsan daha iyi olmaz mi kanka ?
Linkleri görebilmek için Turkmmo Forumuna ÜYE olmanız gerekmektedir.
- Konular
- 2
- Online süresi
- 2h 3m
- Reaksiyon Skoru
- 1
- Altın Konu
- 0
- TM Yaşı
- 6 Ay 22 Gün
- Başarım Puanı
- 8
- MmoLira
- 223
- DevLira
- 0
kanka clientin icine mi atacam yoksa server dosyalarına mı bunu ? server dosyaları local icin hazırlanmıs benım anladıgım galiba kankaLinkleri görebilmek için Turkmmo Forumuna ÜYE olmanız gerekmektedir.
- Konular
- 131
- Çözüm
- 4
- Online süresi
- 14d 22h
- Reaksiyon Skoru
- 907
- Altın Konu
- 19
- Başarım Puanı
- 163
- MmoLira
- 7,962
- DevLira
- 3
Dosyalar local için hazırlanmadı hepsini source ile birlikte paylaştım anti-cheat dışında oyuna giriş yapamamanın sebebi bundan kaynaklı server files lisans kaldırdım ancak anti-cheatte biraz müdahale etmem gereken yerler kaldığı için sorunsuz bir şekilde build alabilmen için onuda paylaşacağım.kanka clientin icine mi atacam yoksa server dosyalarına mı bunu ? server dosyaları local icin hazırlanmıs benım anladıgım galiba kanka
DLL Dosyasını Client içine atıp oyuna girmen yeterli olacaktır, sonucu bana iletir misin anti-cheatıda paylaşacağım senden gelecek bilgiye istinaden.
- Konular
- 2
- Online süresi
- 2h 3m
- Reaksiyon Skoru
- 1
- Altın Konu
- 0
- TM Yaşı
- 6 Ay 22 Gün
- Başarım Puanı
- 8
- MmoLira
- 223
- DevLira
- 0
hemen deniyorum kanka olmazsa 2 dakka bi any desk atıver beraber bakalım ne dersin ?Dosyalar local için hazırlanmadı hepsini source ile birlikte paylaştım anti-cheat dışında oyuna giriş yapamamanın sebebi bundan kaynaklı server files lisans kaldırdım ancak anti-cheatte biraz müdahale etmem gereken yerler kaldığı için sorunsuz bir şekilde build alabilmen için onuda paylaşacağım.
DLL Dosyasını Client içine atıp oyuna girmen yeterli olacaktır, sonucu bana iletir misin anti-cheatıda paylaşacağım senden gelecek bilgiye istinaden.
- Konular
- 131
- Çözüm
- 4
- Online süresi
- 14d 22h
- Reaksiyon Skoru
- 907
- Altın Konu
- 19
- Başarım Puanı
- 163
- MmoLira
- 7,962
- DevLira
- 3
Tabiki olur 1:10 gibi işe geçeceğim tekrar bu süreç içerisinde atarsan hızlıca destek olabilirim.hemen deniyorum kanka olmazsa 2 dakka bi any desk atıver beraber bakalım ne dersin ?
Şu an konuyu görüntüleyenler (Toplam : 0, Üye: 0, Misafir: 0)