noisiv 1
noisiv
Manwe Work 1
Manwe Work
Karan2offical 1
Karan2offical
Fethi Polat 1
Fethi Polat
ShadowFon 1
ShadowFon
bikral 1
bikral
-TuRKuaZ- 1
-TuRKuaZ-
SLyFeLLowTR 1
SLyFeLLowTR
TGamesZeus 1
TGamesZeus
Best Studio 1
Best Studio
berkmenoo 1
berkmenoo
InfernoShade 1
InfernoShade
Hikaye Ekle

HSACS iSTiRAP | SERVER FILES + SOURCE | VERSION 2369 | PK POT AKTIF SOURCE | LİSANS İPTAL EDİLDİ|

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan CoderPia
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • Cevaplar Cevaplar 40
  • Görüntüleme Görüntüleme 1K

HERAKLES Otomatik Avlı kalıcı sunucu. 19 Haziran'da açılıyor. Atius & Wizard güvencesiyle hemen kayıt ol, ön kayıt ödülleri aktif. HEMEN TIKLA!

78.135.87.205 kanka sen direk lisans ve HWID iptal edip build alsan daha iyi olmaz mi kanka ?

kanka clientin icine mi atacam yoksa server dosyalarına mı bunu ? server dosyaları local icin hazırlanmıs benım anladıgım galiba kanka

kanka clientin icine mi atacam yoksa server dosyalarına mı bunu ? server dosyaları local icin hazırlanmıs benım anladıgım galiba kanka
Dosyalar local için hazırlanmadı hepsini source ile birlikte paylaştım anti-cheat dışında oyuna giriş yapamamanın sebebi bundan kaynaklı server files lisans kaldırdım ancak anti-cheatte biraz müdahale etmem gereken yerler kaldığı için sorunsuz bir şekilde build alabilmen için onuda paylaşacağım.

DLL Dosyasını Client içine atıp oyuna girmen yeterli olacaktır, sonucu bana iletir misin anti-cheatıda paylaşacağım senden gelecek bilgiye istinaden.

Dosyalar local için hazırlanmadı hepsini source ile birlikte paylaştım anti-cheat dışında oyuna giriş yapamamanın sebebi bundan kaynaklı server files lisans kaldırdım ancak anti-cheatte biraz müdahale etmem gereken yerler kaldığı için sorunsuz bir şekilde build alabilmen için onuda paylaşacağım.

DLL Dosyasını Client içine atıp oyuna girmen yeterli olacaktır, sonucu bana iletir misin anti-cheatıda paylaşacağım senden gelecek bilgiye istinaden.
hemen deniyorum kanka olmazsa 2 dakka bi any desk atıver beraber bakalım ne dersin ?

Şu an konuyu görüntüleyenler (Toplam : 0, Üye: 0, Misafir: 0)

Geri