noisiv 1
noisiv
Manwe Work 1
Manwe Work
Karan2offical 1
Karan2offical
Fethi Polat 1
Fethi Polat
ShadowFon 1
ShadowFon
bikral 1
bikral
-TuRKuaZ- 1
-TuRKuaZ-
SLyFeLLowTR 1
SLyFeLLowTR
TGamesZeus 1
TGamesZeus
Best Studio 1
Best Studio
berkmenoo 1
berkmenoo
InfernoShade 1
InfernoShade
Hikaye Ekle

HSACS iSTiRAP | SERVER FILES + SOURCE | VERSION 2369 | PK POT AKTIF SOURCE | LİSANS İPTAL EDİLDİ|

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan CoderPia
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • Cevaplar Cevaplar 40
  • Görüntüleme Görüntüleme 1K

HERAKLES Otomatik Avlı kalıcı sunucu. 19 Haziran'da açılıyor. Atius & Wizard güvencesiyle hemen kayıt ol, ön kayıt ödülleri aktif. HEMEN TIKLA!

Öncelikle kopyala yapıştır paylaşım değil, daha önce paylaşılan dosyalar üzerinde geliştirmeler yapıp rafa kaldırdığım dosyalardır. Sunucuya tekrar kurulum yapıp kontrol edip geri bilgi paylaşacağım.
ok kanka bekliyoruz cevabını tesekkurler

ok kanka bekliyoruz cevabını tesekkurler
Dosyaları yeni kontrol etme fırsatım oldu, herhangi bir sorun görünmüyor dosyalarda. Client ve server filesler uyumlu herhangi bir sorun yok, anti-cheat sisteminden kaynaklı sorun yaşıyorsunuz. Birazdan video atacağım konu ile ilgili local demi deniyorsunuz sunucu damı ?

Not: Anti-cheat source de sorun mevcut, fixleyip onuda konu içeriğinde paylaşacağım.
1768421030260.png

Ekli dosyalar

• 1768420965283.png
    1768420965283.png
    1.7 MB · Görüntüleme: 0
Dosyaları yeni kontrol etme fırsatım oldu, herhangi bir sorun görünmüyor dosyalarda. Client ve server filesler uyumlu herhangi bir sorun yok, anti-cheat sisteminden kaynaklı sorun yaşıyorsunuz. Birazdan video atacağım konu ile ilgili local demi deniyorsunuz sunucu damı ?

Not: Anti-cheat source de sorun mevcut, fixleyip onuda konu içeriğinde paylaşacağım.
Ekli dosyayı görüntüle 165017
VDS sunucuda deniyorum galiba server dosyaları local icin mi hazırlandı kankam ?

VDS sunucuda deniyorum galiba server dosyaları local icin mi hazırlandı kankam ?
Şuan anti-cheat sisteminin üzerinde çalışıyorum bana VDS Sunucu ip atar mısın ? Anti-cheat dll haline getirip atacağım sana birde öyle dene eğer çözülürse anti-cheat sourceyide paylaşalım.

78.135.87.205 kanka sen direk lisans ve HWID iptal edip build alsan daha iyi olmaz mi kanka ?
Source paylaşıcam direk birazdan önce bir dene atıyorum bir kaç dakika içinde eğer sorun çıkmazsa paylaştığım sourceler üzerinden kendin devam edebileceksin.

Şu an konuyu görüntüleyenler (Toplam : 0, Üye: 0, Misafir: 0)

Geri