- Konular
- 2
- Online süresi
- 2h 3m
- Reaksiyon Skoru
- 1
- Altın Konu
- 0
- TM Yaşı
- 6 Ay 22 Gün
- Başarım Puanı
- 8
- MmoLira
- 223
- DevLira
- 0
HERAKLES Otomatik Avlı kalıcı sunucu. 19 Haziran'da açılıyor. Atius & Wizard güvencesiyle hemen kayıt ol, ön kayıt ödülleri aktif. HEMEN TIKLA!
ok kanka bekliyoruz cevabını tesekkurlerÖncelikle kopyala yapıştır paylaşım değil, daha önce paylaşılan dosyalar üzerinde geliştirmeler yapıp rafa kaldırdığım dosyalardır. Sunucuya tekrar kurulum yapıp kontrol edip geri bilgi paylaşacağım.
- Konular
- 131
- Çözüm
- 4
- Online süresi
- 14d 22h
- Reaksiyon Skoru
- 907
- Altın Konu
- 19
- Başarım Puanı
- 163
- MmoLira
- 7,962
- DevLira
- 3
Dosyaları yeni kontrol etme fırsatım oldu, herhangi bir sorun görünmüyor dosyalarda. Client ve server filesler uyumlu herhangi bir sorun yok, anti-cheat sisteminden kaynaklı sorun yaşıyorsunuz. Birazdan video atacağım konu ile ilgili local demi deniyorsunuz sunucu damı ?ok kanka bekliyoruz cevabını tesekkurler
Not: Anti-cheat source de sorun mevcut, fixleyip onuda konu içeriğinde paylaşacağım.
Ekli dosyalar
- Konular
- 2
- Online süresi
- 2h 3m
- Reaksiyon Skoru
- 1
- Altın Konu
- 0
- TM Yaşı
- 6 Ay 22 Gün
- Başarım Puanı
- 8
- MmoLira
- 223
- DevLira
- 0
VDS sunucuda deniyorum galiba server dosyaları local icin mi hazırlandı kankam ?Dosyaları yeni kontrol etme fırsatım oldu, herhangi bir sorun görünmüyor dosyalarda. Client ve server filesler uyumlu herhangi bir sorun yok, anti-cheat sisteminden kaynaklı sorun yaşıyorsunuz. Birazdan video atacağım konu ile ilgili local demi deniyorsunuz sunucu damı ?
Not: Anti-cheat source de sorun mevcut, fixleyip onuda konu içeriğinde paylaşacağım.
Ekli dosyayı görüntüle 165017
- Konular
- 131
- Çözüm
- 4
- Online süresi
- 14d 22h
- Reaksiyon Skoru
- 907
- Altın Konu
- 19
- Başarım Puanı
- 163
- MmoLira
- 7,962
- DevLira
- 3
Şuan anti-cheat sisteminin üzerinde çalışıyorum bana VDS Sunucu ip atar mısın ? Anti-cheat dll haline getirip atacağım sana birde öyle dene eğer çözülürse anti-cheat sourceyide paylaşalım.VDS sunucuda deniyorum galiba server dosyaları local icin mi hazırlandı kankam ?
- Konular
- 131
- Çözüm
- 4
- Online süresi
- 14d 22h
- Reaksiyon Skoru
- 907
- Altın Konu
- 19
- Başarım Puanı
- 163
- MmoLira
- 7,962
- DevLira
- 3
Source paylaşıcam direk birazdan önce bir dene atıyorum bir kaç dakika içinde eğer sorun çıkmazsa paylaştığım sourceler üzerinden kendin devam edebileceksin.78.135.87.205 kanka sen direk lisans ve HWID iptal edip build alsan daha iyi olmaz mi kanka ?
Şu an konuyu görüntüleyenler (Toplam : 0, Üye: 0, Misafir: 0)