noisiv 1
noisiv
Manwe Work 1
Manwe Work
mavzermete 1
mavzermete
kralhakan2009 1
kralhakan2009
Bodyguardd 1
Bodyguardd
Vahsi Uzman 1
Vahsi Uzman
Hikaye Ekle

Çalışıyor FracQ [GF] | Farm Bot & Exploit Range Damage

3.67 yıldız(lar) 3 Değerlendirme Değerlendirenler
hesap çalınmasından bahseden kim oğluşum benim? keşke hesap çalınsa. adamın uygulama tarlası yanmış gibi köylü gibi trojen uyarısı veriyor. neredeyse hiç bir totalvirüs sonucu sağlıklı değil hepsi trojen tespit etmiş. tabii ki memory okuduğu için her türlü uyarı verecek. ama adam araya gerçek virüs soksa ruhunuz duymaz. yarın bir gün pc'den neler gideceğini tahmin edemezsin. bugün belki çok temiz ama yarın bu adamın paraya ihtiyacı olduğundane yapacağını asla bilemezsin.

İndirdiğin sunucuların clientleri çokmu temiz oğluşum?
Ayrıca senin mantığınla düşünürsek hepimiz bir gün ölecez neden çalışıyoruz ?
Adam şimdi bir şey koymadı ilerde koyar diyorsun da bunun muhakemesi sana bana bize kalmadıki bunun riskini exeyi kullanacak olan kendi insiyatifiyle alacak kimse zorla indirtip kurdurmuyor sana bu exeyi.

İndirdiğin sunucuların clientleri çokmu temiz oğluşum?
Ayrıca senin mantığınla düşünürsek hepimiz bir gün ölecez neden çalışıyoruz ?
Adam şimdi bir şey koymadı ilerde koyar diyorsun da bunun muhakemesi sana bana bize kalmadıki bunun riskini exeyi kullanacak olan kendi insiyatifiyle alacak kimse zorla indirtip kurdurmuyor sana bu exeyi.
evet, zorla indirtmediği için bende yorumlarımı yaptım. güvensiz ve asla indirmeyeceğim sürekli trojen uyarısı veren bir hile. puan 0. iyi forumlar.

not : metin2 bile oynamıyorum sadece açık kaynak olmayan her hile potansiyel tehlikedir uyarıyım dedim.

hesap çalınmasından bahseden kim oğluşum benim? keşke hesap çalınsa. adamın uygulama tarlası yanmış gibi köylü gibi trojen uyarısı veriyor. neredeyse hiç bir totalvirüs sonucu sağlıklı değil hepsi trojen tespit etmiş. tabii ki memory okuduğu için her türlü uyarı verecek. ama adam araya gerçek virüs soksa ruhunuz duymaz. yarın bir gün pc'den neler gideceğini tahmin edemezsin. bugün belki çok temiz ama yarın bu adamın paraya ihtiyacı olduğundane yapacağını asla bilemezsin.
Chatgbt Probmt:

Bu exenin kaynak kodlarını bana ver lütfen :D

Chatgbt Probmt:

Bu exenin kaynak kodlarını bana ver lütfen :D
bu arada "karıştırma" yapılmadıysa exe'nin zaten kaynak kodlarını görebilirsin. 100+milyon dolarlık claude kodları yazılımcıların birinin yanlışıkla "source map" le birlikte derlediyse zaten hepsi ifşa oluyor otomatikmen. o kadar bilgisizsin ki senin banka hesapların boşalması muhtemelen 1-2 yıla gerçekleşir bu olmazsa başka şeyden.

Şu an konuyu görüntüleyenler (Toplam : 4, Üye: 2, Misafir: 2)

Geri