Onun sektördeki adı obfuscationdur karıştırma diyince kimse anlamaz, ek olarak da adam ücretsiz paylaşmış indirip indirmemek kendi elinizde. Eğer topluluğa çok faydalı olmak istiyorsanız kendiniz bu akımı başlatabilirsiniz. ilk forku da ben yapacağımbu arada "karıştırma" yapılmadıysa exe'nin zaten kaynak kodlarını görebilirsin. 100+milyon dolarlık claude kodları yazılımcıların birinin yanlışıkla "source map" le birlikte derlediyse zaten hepsi ifşa oluyor otomatikmen. o kadar bilgisizsin ki senin banka hesapların boşalması muhtemelen 1-2 yıla gerçekleşir bu olmazsa başka şeyden.
Ben başka oyunlarda bazı konularda geliştirme yapıyorum riot ile ilgili. yakında açık kaynak olarak yayınlayacağım. istesem binlerce dolar kazanabilirim. ama Allahtan başka yollardan helal paramızı kazanıyoruz. açık kaynak benim için namus gibidir. açık kaynağı olmayan bir şeyi pc'me sokmam.Onun sektördeki adı obfuscationdur karıştırma diyince kimse anlamaz, ek olarak da adam ücretsiz paylaşmış indirip indirmemek kendi elinizde. Eğer topluluğa çok faydalı olmak istiyorsanız kendiniz bu akımı başlatabilirsiniz. ilk forku da ben yapacağım
Hatta o kadar önemli ki açık kaynak. pc'de açık kaynak olmayan hiç bir şey yok. video oynatıcıları, rar uygulaması vb her şey açık kaynak versionları ile kurulu.
Bu arada arkadaşa hile geliştirmesinde taktirlerimi sunuyorum. 1-2 yıl boyunca sürekli fixlemeye çalışmış.
eğer açık kaynak yapsa muhtemelen hepiniz daha iyi bir hale getirebilirdiniz. umarım elleri yorulmuyodur ufak bir ekiple. umarım ilerleyen süreçte de sorun yaşamadan sağlıklı şekilde geliştirir. iyi forumlar hepinize.
eğer açık kaynak yapsa muhtemelen hepiniz daha iyi bir hale getirebilirdiniz. umarım elleri yorulmuyodur ufak bir ekiple. umarım ilerleyen süreçte de sorun yaşamadan sağlıklı şekilde geliştirir. iyi forumlar hepinize.
Bu proje en başında açık kaynak paylaşıldı zaten, contribution almak yerine güncelleme istenildi, saçma sapan sorular soruldu ve kapatıldı. Daha önce de aeldra için kernel açık kaynak, paylaştım o konu hala duruyor gelen yorumlara bakabilirsin.Bu arada arkadaşa hile geliştirmesinde taktirlerimi sunuyorum. 1-2 yıl boyunca sürekli fixlemeye çalışmış.
Gelelim trojen virüs mevzusuna
Dümdüz bir console app build alıp vpm ile şifrele ve tarama yap ne çıkacak onu da burada paylaş, eğer ki temiz çıkarsa yarın bu konuyu kaldırıyorum
Cahille girme münakaşaya ya sinirini zıplatır tavana ya da yazık olur adabına...
Şu an konuyu görüntüleyenler (Toplam : 1, Üye: 0, Misafir: 1)