[DEV]AB 1
[DEV]AB
R 1
Roksam
noisiv 1
noisiv
Manwe Work 1
Manwe Work
mavzermete 1
mavzermete
kralhakan2009 1
kralhakan2009
Bodyguardd 1
Bodyguardd
Vahsi Uzman 1
Vahsi Uzman
Hikaye Ekle

Çalışıyor FracQ [GF] | Farm Bot & Exploit Range Damage

3.67 yıldız(lar) 3 Değerlendirme Değerlendirenler
neden açık kaynak olarak paylaşmıyorsun ki?

neden türklerde github açık kaynak topluluğu yok ki anlamıyom. ben bile tonlarda uygulama vb yazılımımı github'da paylaşıyorum. böylelikle benden daha iyi kişiler forklayarak geliştirmeler yaparak kusursuz hale getiriyor ve bir bina gibi topluca inşaa ediyoruz.
Repo link pls

Acik kaynak olarak paylasmak istesek direkt oyle yapardik insanlar kullansin diye yapilan hile ile gelistirsin diye yapilan farkli ve bu konunun bunla hic alakasi yok
Kanka açık konuşalım: sen cimrisin. “Sadece ben kullanayım, herkes bana itaat etsin” demiyorsun; kendine bahane üretiyorsun. Kendini kandırma.

Hilen zaten sürekli fixleniyor. Muhtemelen başka bir açık kaynak hileyi kopyalayıp kendi ürününmüş gibi satıyorsun. Arayüz bile 15 yıl önceki hilelerle aynı. Gerçekten iyi olsaydın açık kaynak yapar, toplulukla birlikte geliştirirdin.

Ayrıca kapalı kaynak ve bedava bir hilede ürün sizsiniz. Ben indirirken bile bir sürü Trojan/malware uyarısı aldım. Siz de muhtemelen “bir şey olmadı” diye görmezden geliyorsunuz. 1-2 yıl sorun çıkmaz, sonra en güvenilir sandığınız sürümden Bitcoin stealer yersiniz. O zaman da sadece oyun hesabınızı değil, mail, banka ve kripto hesaplarınızı da unutun.

1787242186576.png

Son düzenleme:
kanka, açık açık ben cimriyim, sadece ben paylaşıyım insanlarda bana itaat etsin demiyonda bahane uyduruyon. açık ol biraz. kendini kandırma.

zaten sürekli fixleniyormuş hilen. tabii fixlenir. muhtemelen hile yapmayı bilmiyon. açık kaynak başka hileyi kopyalamışsın benim diye millete satıyon. şu arayüz zaten 15 yıl önceki hilelerle aynı. biraz zekan olsa açık kaynak yapar kusursuz hale getirilmesini sağlardın.
Bu adam gibi yıllardır 3-5 adam vardı forumda ücretsiz hile paylaşan tek bu adam kaldı herkesi senin gibiler küstürdü bu tür yazılarla
Şimdi herkes yapay zeka ile hile yapıp satar oldu ama önüne çıkan ilk problemde kala kaldı.
Memory gibi bu işe yıllarını vermiş insanları hele eski dönemleri bilmeden bu yazıyı yazman çok boş bir yaklaşım.

Bu adam gibi yıllardır 3-5 adam vardı forumda ücretsiz hile paylaşan tek bu adam kaldı herkesi senin gibiler küstürdü bu tür yazılarla
Şimdi herkes yapay zeka ile hile yapıp satar oldu ama önüne çıkan ilk problemde kala kaldı.
Memory gibi bu işe yıllarını vermiş insanları hele eski dönemleri bilmeden bu yazıyı yazman çok boş bir yaklaşım.
birisi açık kaynak bir hile paylaşmıyorsa ne topluluğa ne de bana faydası vardır. istersen hile yapımını durdursun. yakında tüm hesapların boşaltılınca anır anır ağlarsın bi köşede.

birisi açık kaynak bir hile paylaşmıyorsa ne topluluğa ne de bana faydası vardır. istersen hile yapımını durdursun. yakında tüm hesapların boşaltılınca anır anır ağlarsın bi köşede.
Metin2 hilesi kullanan adamın hesabı zaten prezervatif gibidir kulllanır ve işi bitince atar ban yemekten korkmaz sadece eğlencesine takılır. Çalışmaktan 3-4 saat vakit bulan adam hızlıca hileyle keyfine bakar sonra işine gider sende çok abartma burası açık kaynak kod paylaşma formu değil githubda takılmaya devam et.

Şu an konuyu görüntüleyenler (Toplam : 2, Üye: 1, Misafir: 1)

Geri