ÖLGFDÖGLŞSİDRÖSLŞGÖRSDMGKRDSM meyvesuyu ne HLGFÖDHDFG valla güldürdünMetin2 TR için büyük yastayız.
Mart ayından beridir çok güzel çalışan program, son güncelleme ile birlikte GF tarafından artık yakalanabilir hale gelmiştir.
Aylardır emeğinin hakkını veren dostumuz FracQ artık meyvesuyu olmuştur.
1 haftada 4 hesap GF tarafından kapatılmıştır.
Bilginize sunarım.
Daha iyisi gelene kadar, En iyisi FracQ
yakalanabilir derken biraz açıkla durumu anliyim ne banı yiyon veya ne oluyor HÖBGFLŞHÖGFLŞÖ
Hocam işin şakası meyvesuyu... Sırf sen gül diye xDÖLGFDÖGLŞSİDRÖSLŞGÖRSDMGKRDSM meyvesuyu ne HLGFÖDHDFG valla güldürdün
yakalanabilir derken biraz açıkla durumu anliyim ne banı yiyon veya ne oluyor HÖBGFLŞHÖGFLŞÖ
Olayı açıklıyorum.
Herzamanki gibi programı legit sadece oto toplama modunu kullanıyorum.
Geçen hafta Cumartesi gecesi bıraktım oto ava. Sabah Baktım devam ediyor. Başka sunucudaki pazara bakmak için çıktım. İstemciyi yeniden başlatınız diyor. Oyunu kapattım. Herşeyi kapattım. Tekrar açıyım dedim GF abi Oyun senin için mevcut değil diyor. Ticketler ile yoğun mesai harcadıktan sonra açtıramadık. Kesinlikle.
Spoof attım Pcye. yeni hesaplar denemeler yapıyorum. 2-3 saat içinde GF yakalıyor. Şuan 1 Spoof daha attım. FracQ çalıştırmadım Level 60 oldum.. Sabahtan beri sıkıntı yok.
Dc gel ticket aç bi bakalım istersenHocam işin şakası meyvesuyu... Sırf sen gül diye xD
Olayı açıklıyorum.
Herzamanki gibi programı legit sadece oto toplama modunu kullanıyorum.
Geçen hafta Cumartesi gecesi bıraktım oto ava. Sabah Baktım devam ediyor. Başka sunucudaki pazara bakmak için çıktım. İstemciyi yeniden başlatınız diyor. Oyunu kapattım. Herşeyi kapattım. Tekrar açıyım dedim GF abi Oyun senin için mevcut değil diyor. Ticketler ile yoğun mesai harcadıktan sonra açtıramadık. Kesinlikle.
Spoof attım Pcye. yeni hesaplar denemeler yapıyorum. 2-3 saat içinde GF yakalıyor. Şuan 1 Spoof daha attım. FracQ çalıştırmadım Level 60 oldum.. Sabahtan beri sıkıntı yok.
Şu an konuyu görüntüleyenler (Toplam : 1, Üye: 1, Misafir: 0)