- Konular
- 13
- Online süresi
- 26g 16301s
- Reaksiyon Skoru
- 54
- Altın Konu
- 0
- Başarım Puanı
- 63
- TM Yaşı
- 1 Yıl 5 Ay 8 Gün
- MmoLira
- 730
- DevLira
- 0
Metin2 EP, Valorant VP dahil tüm oyun ürünlerini en uygun fiyatlarla bulabilir, Item ve Karakterlerinizi hızlıca satabilirsiniz. HEMEN TIKLA!
Bak dostum öncelikle olayı idrak etmeni istiyorum tek söylediğim şey arkadaşlar burası video paylaşım yeri değil burası çalışan dosyaların paylaşıldığı bir yer tamam arkadaş yapmış eline sağlık ama video ile bakın ben bunu yapabiliyorum demek istiyorsa burası doğru yer değil.Beni senmi şamar manyağı yapacaksın
Buraya gelip insanlara sataşmaktan başka bir işe yaradığın yok. Ortaya koyduğun tek bir faydalı konu var mı, yoksa boş yapmaya mı geliyorsun?
Burası insanların birbirinden bir şeyler öğrendiği bir yer; bunda utanılacak hiçbir şey yok.
Kendini Kaf Dağı’nda sanıyorsan, laf kalabalığı yapmak yerine adam gibi bir paylaşım yap.
Sizin gibiler yüzünden insanlar burada paylaşım yapmaktan çekiniyor.
Hem tamamen gereksizsin hem de gerçekten işe yarayan konuların önüne geçmeye çalışıyorsun yazık kafana...
İndirme linki vt koyar bizde paylaşım yapana saygımızdan deriz ki paylaşım için teşekkürler.
Ama tek söylediğim buydu siz ise yok meyve veren ağacı taşlarlar gibisinden beni sanki arkadaşın paylaşımını küçük düşürmüş gibi birşey söylemiş gibi tepki verdiniz.
Paylaşsın madem insanlarda kullansın ama arkadaş bu video atma işini huy edindiği için yazmak zorunda kaldım. Tek söylemesi gereken feedback bekliyorum gibi birşey olsa sıkıntı yok ama siz ortada fol yok yumurta yok bana saldırıyı tercih ettiniz.
Soruyorum sana meyve nerde ?
Nasıl yapıldığını pattersnlistini mi paylaştı da biz meyve arayalım burda?
Ağaç var ama bizim bahçemizde değil meyvesi yok anlatabildim mi ?
- Konular
- 13
- Online süresi
- 26g 16301s
- Reaksiyon Skoru
- 54
- Altın Konu
- 0
- Başarım Puanı
- 63
- TM Yaşı
- 1 Yıl 5 Ay 8 Gün
- MmoLira
- 730
- DevLira
- 0
Kimseyle şahsi bir derdim yok ama akşama kadar yaptığımız şeyleri buraya video atsak kim neyden faydalanabilir ?
- Konular
- 38
- Online süresi
- 1ay 6g
- Reaksiyon Skoru
- 214
- Altın Konu
- 1
- Başarım Puanı
- 146
- TM Yaşı
- 14 Yıl 8 Ay 3 Gün
- MmoLira
- 1,813
- DevLira
- 0
Kardeşim yazmışım yahu üstte düzgün bir source buldugum zaman link ile güncelleyeceğim diye şuanki haliyle atsam senin hiç bir işine yaramaz deneyeceksin ve sadece 1-2 adres alabileceksin ben sana niye en iyisini hazırlayıp vermek yerine boş exe atayım ?Kimseyle şahsi bir derdim yok ama akşama kadar yaptığımız şeyleri buraya video atsak kim neyden faydalanabilir ?
extradan bu videodan öğrenebileceğin şeyler elbette var olayın ilgilisi izleyip zaten mantığını anlayacaktır ha sen diyelim ki hiç birşey anlamadın yaz bana gel ben sana 2 saat anlatayim ki beni tanır herkes bilirler beni ben kimseden birşey gizelemem saklamam. sana anlamadım yazdım çünkü yazdığını gerçekten anlamadım durduk yere ingilizce yazıyorsun yani sence hangimizin tavrı yanlış ?
- Konular
- 13
- Online süresi
- 26g 16301s
- Reaksiyon Skoru
- 54
- Altın Konu
- 0
- Başarım Puanı
- 63
- TM Yaşı
- 1 Yıl 5 Ay 8 Gün
- MmoLira
- 730
- DevLira
- 0
Dostum söylediğim gibi aslında muhattap olarak seni almam gerekiyordu ama konuya hakim olmayan arkadaş meyve ağaç taş falan karıştırınca benim gibi paylaşım yapan insanlara olan tavrımı bi anda saldırgan bir moda çevirdi yoksa gayet normal bir sohbet çerçevesinde bu iş ilerleyecekti.Kardeşim yazmışım yahu üstte düzgün bir source buldugum zaman link ile güncelleyeceğim diye şuanki haliyle atsam senin hiç bir işine yaramaz deneyeceksin ve sadece 1-2 adres alabileceksin ben sana niye en iyisini hazırlayıp vermek yerine boş exe atayım ?
extradan bu videodan öğrenebileceğin şeyler elbette var olayın ilgilisi izleyip zaten mantığını anlayacaktır ha sen diyelim ki hiç birşey anlamadın yaz bana gel ben sana 2 saat anlatayim ki beni tanır herkes bilirler beni ben kimseden birşey gizelemem saklamam. sana anlamadım yazdım çünkü yazdığını gerçekten anlamadım durduk yere ingilizce yazıyorsun yani sence hangimizin tavrı yanlış ?
- Konular
- 38
- Online süresi
- 1ay 6g
- Reaksiyon Skoru
- 214
- Altın Konu
- 1
- Başarım Puanı
- 146
- TM Yaşı
- 14 Yıl 8 Ay 3 Gün
- MmoLira
- 1,813
- DevLira
- 0
O da gayet seviyeli yazmış bunda alınacak birşey yok bu kadar alıngan olmaya gerekte yok inan bana burada ne ergen gizemli tavırlarda takılma nede birinden birşey gizleme hedefim yok sadece çalışıyorum birşeyler başarınca başarımı paylaşmak için burada gösteriyorum. biri ilgilenir nasıl yaptın diye yazar ben zaten yardımcı olurum.Dostum söylediğim gibi aslında muhattap olarak seni almam gerekiyordu ama konuya hakim olmayan arkadaş meyve ağaç taş falan karıştırınca benim gibi paylaşım yapan insanlara olan tavrımı bi anda saldırgan bir moda çevirdi yoksa gayet normal bir sohbet çerçevesinde bu iş ilerleyecekti.
- Durum
- Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...