- Konular
- 13
- Online süresi
- 26g 16188s
- Reaksiyon Skoru
- 54
- Altın Konu
- 0
- Başarım Puanı
- 63
- TM Yaşı
- 1 Yıl 5 Ay 8 Gün
- MmoLira
- 730
- DevLira
- 0
Metin2 EP, Valorant VP dahil tüm oyun ürünlerini en uygun fiyatlarla bulabilir, Item ve Karakterlerinizi hızlıca satabilirsiniz. HEMEN TIKLA!
Bu konularda daha önce çalıştım eğer hile satmıyorsan keyfi olarak bu işi yapıyorsan bu işler seni oyalar Kernel ile çalışmalarını sürdürmek istiyorsan başka konulara yönel artık adres bulmak hiçbir serverde zor değil. Burda sana bilmişlik yapmıyorum nacizane düşünce aktarımı yapıyorum.O da gayet seviyeli yazmış bunda alınacak birşey yok bu kadar alıngan olmaya gerekte yok inan bana burada ne ergen gizemli tavırlarda takılma nede birinden birşey gizleme hedefim yok sadece çalışıyorum birşeyler başarınca başarımı paylaşmak için burada gösteriyorum. biri ilgilenir nasıl yaptın diye yazar ben zaten yardımcı olurum.
- Konular
- 1,399
- Online süresi
- 1y 29g
- Reaksiyon Skoru
- 7,086
- Altın Konu
- 306
- Başarım Puanı
- 393
- TM Yaşı
- 6 Yıl 3 Ay 8 Gün
- MmoLira
- 3,922
- DevLira
- 15
Bu duruma açıklık getireyim bekli bir süre bu tip konular bölümde açık kalabilir tanıtım ve feedback - yardımlaşma olmas için sonrası ya ytaşınır yada kapatılır konu çok üstelemeye gerek yok
- Konular
- 2
- Online süresi
- 1g 26754s
- Reaksiyon Skoru
- 8
- Altın Konu
- 0
- Başarım Puanı
- 19
- TM Yaşı
- 4 Ay 15 Gün
- MmoLira
- 144
- DevLira
- 0
kernele karşıyız usermode candır 
- Konular
- 38
- Online süresi
- 1ay 6g
- Reaksiyon Skoru
- 214
- Altın Konu
- 1
- Başarım Puanı
- 146
- TM Yaşı
- 14 Yıl 8 Ay 3 Gün
- MmoLira
- 1,813
- DevLira
- 0
Teşekkürler içerik detaylandırıldı.Bu duruma açıklık getireyim bekli bir süre bu tip konular bölümde açık kalabilir tanıtım ve feedback - yardımlaşma olmas için sonrası ya ytaşınır yada kapatılır konu çok üstelemeye gerek yok
- Durum
- Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...