Hikayeler

Reklam vermek için turkmmo@gmail.com

Kernel Level Assembly/Hex pattern Scanning

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Metin2 EP, Valorant VP dahil tüm oyun ürünlerini en uygun fiyatlarla bulabilir, Item ve Karakterlerinizi hızlıca satabilirsiniz. HEMEN TIKLA!

Son 3 konun sadece videodan ibaret :

Gerçekleri söyleyince hepiniz araba çarpmışa dönüyorsunuz hadi neşenize bakın CT paylaşın mob ptr - player ptr bulmaya çalışın :D
Alkışlayın abimi ratio show yapıyor biraz tatmin olsun 🙏🙏🙏🐣🐣🐣

Hadi kuşum git cheat engine by-passla string arat konuyu meşgul etme yeri değilse değiştirilir buradaki görevliler bunun için var gerekli bilgi verilmiş uygun görülmezse oradan ilerler

Moderatör tarafında düzenlendi:
Hadi kuşum git cheat engine by-passla string arat konuyu meşgul etme yer değil de değiştirilir buradaki görevliler bunun için var gerekli bilgi verilmiş uygun görülmezse oradan ilerler
:) Yani senden ilerde olduğumu fark ettin afferim hadi sen video paylaş youtubecocuk

:) Yani senden ilerde olduğumu fark ettin afferim hadi sen video paylaş youtubecocuk
Yazık kafana xd şu konuyu anlama kapasiten olsa zaten bunu yazmazsın senin bir meczup olduğunu farkettim ve eğlenmene izin veriyorum seni görmezden geliyorum

Boş insansın sadece konunun yanlış yerde olduğunu söylememe rağmen kuduz köpek gibi saldırdınız demekki zekanız bu kadar salıyorum sizi

Makarna takımlısın belli :D meyveyi göremiyorum sadece burayı youtube gibi kullanan birini görüyorum bu arkadaş sürekli video atıyor ama paylaşım yok bende diyorumki metin2 pvp videolar diye bölüm var konuyu oraya aç eğer dosya paylaşımı yapacaksan burda yanlış olan bişey yok ? Ama sen onun önüne kendini attın şamar manyağı oldun :D Meyve yemeye devam et ağaçta makarna yetişiyor yerden de jelibon topla sen seversin :D
Beni senmi şamar manyağı yapacaksın :D
Buraya gelip insanlara sataşmaktan başka bir işe yaradığın yok. Ortaya koyduğun tek bir faydalı konu var mı, yoksa boş yapmaya mı geliyorsun?
Burası insanların birbirinden bir şeyler öğrendiği bir yer; bunda utanılacak hiçbir şey yok.
Kendini Kaf Dağı’nda sanıyorsan, laf kalabalığı yapmak yerine adam gibi bir paylaşım yap.
Sizin gibiler yüzünden insanlar burada paylaşım yapmaktan çekiniyor.
Hem tamamen gereksizsin hem de gerçekten işe yarayan konuların önüne geçmeye çalışıyorsun yazık kafana...

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Şu an konuyu görüntüleyenler (Toplam : 1, Üye: 0, Misafir: 1)

Geri