- Konular
- 13
- Online süresi
- 26g 16301s
- Reaksiyon Skoru
- 54
- Altın Konu
- 0
- Başarım Puanı
- 63
- TM Yaşı
- 1 Yıl 5 Ay 8 Gün
- MmoLira
- 730
- DevLira
- 0
Metin2 EP, Valorant VP dahil tüm oyun ürünlerini en uygun fiyatlarla bulabilir, Item ve Karakterlerinizi hızlıca satabilirsiniz. HEMEN TIKLA!
Makarna takımlısın bellimeyve veren ağacı taşlamayı bırakmazsak bu forum çöle döner![]()
Son düzenleme:
- Konular
- 13
- Online süresi
- 26g 16301s
- Reaksiyon Skoru
- 54
- Altın Konu
- 0
- Başarım Puanı
- 63
- TM Yaşı
- 1 Yıl 5 Ay 8 Gün
- MmoLira
- 730
- DevLira
- 0
This is a file-sharing site, not a video-sharing site; this post is in the wrong place.Anlamadım ?
- Konular
- 13
- Online süresi
- 26g 16301s
- Reaksiyon Skoru
- 54
- Altın Konu
- 0
- Başarım Puanı
- 63
- TM Yaşı
- 1 Yıl 5 Ay 8 Gün
- MmoLira
- 730
- DevLira
- 0
Aslanım sana sadece egonu tatmin etmene fırsat vermediğim için bu kadar önüme gelmeyin burası bir topluluk ve kuralları var buraya dosya paylaşımı yapacaksın.Video paylaşacaksan videolar bölününe atTamam oğluşum sen neden bu kadar sinirlendin, adminler görür yerini değiştirir sakin ol
- Konular
- 38
- Online süresi
- 1ay 6g
- Reaksiyon Skoru
- 214
- Altın Konu
- 1
- Başarım Puanı
- 146
- TM Yaşı
- 14 Yıl 8 Ay 3 Gün
- MmoLira
- 1,813
- DevLira
- 0
Off erkek yaAslanım sana sadece egonu tatmin etmene fırsat vermediğim için bu kadar önüme gelmeyin burası bir topluluk ve kuralları var buraya dosya paylaşımı yapacaksın.Video paylaşacaksan videolar bölününe at
- Konular
- 13
- Online süresi
- 26g 16301s
- Reaksiyon Skoru
- 54
- Altın Konu
- 0
- Başarım Puanı
- 63
- TM Yaşı
- 1 Yıl 5 Ay 8 Gün
- MmoLira
- 730
- DevLira
- 0
Son 3 konun sadece videodan ibaret :
forum.turkmmo.com
forum.turkmmo.com
forum.turkmmo.com
Gerçekleri söyleyince hepiniz araba çarpmışa dönüyorsunuz hadi neşenize bakın CT paylaşın mob ptr - player ptr bulmaya çalışın 
Kernel imp
Öğeyi görmek için üye olmalısınız. Öğeyi görmek için üye olmalısınız. konusundan yararlanılmıstır
Cshield Farmbot
Merhabalar Cshield serverlara Farmbot bot yapıyorum bot sorunsuz çalışıyor bir kaç server daha ekleyip burada paylaşacağım, oynanan cshield sunucularını söylerseniz eklerim. Öğeyi görmek için üye olmalısınız.
Kernel Level Assembly/Hex pattern Scanning
Merhabalar, piyasada hiç kernel pattern scanner olmadıgını farkettim. Cs,valo gibi oyunlarda ise dll injection yöntemi ile yapılmış bir kaç çeşidi var fakat kernel level yapıldıgını görmedim var ise yorumda paylaşabilirsiniz. Videoda göreceğiniz gibi driver üzerinden bağlandığı oyun clientinden...
- Durum
- Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...