- Konular
- 104
- Online süresi
- 12g 75502s
- Reaksiyon Skoru
- 704
- Altın Konu
- 0
- Başarım Puanı
- 163
- TM Yaşı
- 4 Ay 29 Gün
- MmoLira
- 10,855
- DevLira
- 3
Metin2 EP, Valorant VP dahil tüm oyun ürünlerini en uygun fiyatlarla bulabilir, Item ve Karakterlerinizi hızlıca satabilirsiniz. HEMEN TIKLA!
Selamlar,Hayır, virtualbox girişte lisans için iletişime geçin falan yazıyor. Vds sunucusuna kurup oyunu açabiliyor muyum diye soruyorum aslında
Evet açabilirsiniz
- Konular
- 0
- Online süresi
- 78412s
- Reaksiyon Skoru
- 4
- Altın Konu
- 0
- Başarım Puanı
- 64
- TM Yaşı
- 11 Yıl 27 Gün
- MmoLira
- 312
- DevLira
- 0
selamın aleyküm githubdaki dosyaları tek tek gerekli yerlere attım ftpden clientteki dosyalarıda attım fakat puttyde server açılsada clientte giriş yapmama rağmen sunucuya giremiyorum ama tüm core kanal mysql herşey açık bu sorunu çözemedim yapay zekadan destek alayım dedim oda item_names de felan arıza gözüküyor uyuşmuyor diyor eski item_namesi felan attım home share confun içine yinede olmuyor. bir türlü güncel dosyaları atıp giriş yapamadım bu konu hakkında bi yardımcı olabilecek var mı ? bu arada compile ettim dosyaları. portlara kadar baktım.
- Konular
- 1
- Online süresi
- 2g 70147s
- Reaksiyon Skoru
- 24
- Altın Konu
- 0
- Başarım Puanı
- 23
- TM Yaşı
- 11 Ay 5 Gün
- MmoLira
- 1,376
- DevLira
- 0
Download the files form Drive and use them. The files in github are incomplete for now.Greetings. I've uploaded all the necessary files from GitHub to the required locations, and I've also uploaded the client files via FTP. However, even though the server opens in Putty and I can log in from the client, I can't access the server. All core channels, MySQL, and everything else are open, but I can't solve this problem. I tried using AI support, but it shows a mismatch with item_names and other things. I've tried putting the old item_names into the home share configuration folder, but it still doesn't work. I just can't seem to get the latest files and log in. Is there anyone who can help me with this? By the way, I've compiled the files and checked the ports.
- Konular
- 0
- Online süresi
- 4g 39473s
- Reaksiyon Skoru
- 17
- Altın Konu
- 0
- Başarım Puanı
- 26
- TM Yaşı
- 2 Yıl 7 Ay 14 Gün
- MmoLira
- 929
- DevLira
- 0
demirci ile alakalı pencere açılmaması açıldığında 3 adet itemin gözükmesi ve açıklama metinin butonların üzerine taşması gibi sorunlar fixlendi hatalı hali ve son hali fotoğraf aşağıdadır
Ekli dosyalar
Son düzenleme:
Şu an konuyu görüntüleyenler (Toplam : 2, Üye: 0, Misafir: 2)