Hikayeler

Reklam vermek için turkmmo@gmail.com

Anka2 Project SF | 2025

4.97 yıldız(lar) 33 Değerlendirme Değerlendirenler

Metin2 EP, Valorant VP dahil tüm oyun ürünlerini en uygun fiyatlarla bulabilir, Item ve Karakterlerinizi hızlıca satabilirsiniz. HEMEN TIKLA!

Hocam eline sağlık her şey on nuamra da debug modu açık kuruldu üzerine geldiğim her şey böyle gözüküyor bunu nerden ve nasıl kapatırım acaba şimdiden teşekkür ederim
Ekran görüntüsü 2026-04-07 183304.png

Son düzenleme:
Arkadaşlar, V5’ten sonra artık yeni bir sürüm yayınlamayacağımı, sadece zaman zaman sistemsel sorunlara yönelik güncellemeler yapacağımı daha önce belirtmiştim. Ancak biraz düşündükten sonra fikrimi değiştirdim.

Anka2 projesi hem forumda hem de globalde bu kadar ilgi görmüşken, bu altyapıyı tamamen bırakmanın doğru olmayacağını fark ettim. Zaten en başından beri amacım; resmi sunuculardaki sistemleri eksiksiz şekilde projeye entegre etmek, güncel kalmak ve ortaya stabil, sorunsuz bir altyapı çıkarmaktı.

Fakat süreç içinde forum sorumlulukları, günlük işler ve ücretli/ücretsiz destek verdiğim konular nedeniyle projeye olan odağım ciddi şekilde bölündü. Bu da özellikle son sürümlerde yaptığım çalışmaların kalitesine yansıdı. V1–V2 dönemindeki o odak ve özeni son sürümlerde gösteremedim. Hatta bazı durumlarda bir yeri düzeltirken başka yerleri bozduğum oldu.

Bu yüzden artık tek odağım Anka2 olacak. Bu projeye ciddi emek verdim ve sonucunda yarım yamalak bir yapı değil, mümkün olduğunca stabil ve sorunsuz bir sistem ortaya çıkarmak istiyorum.

Bu doğrultuda önce mevcut sorunlu oyun düzenini ve düzgün çalışmayan sistemleri tamamen elden geçireceğim. Tüm kritik problemler çözüldükten sonra da gerçek anlamda bir V6 sürümü yayınlayacağım.

Bu süreçte GitHub üzerinden V5 için güncellemeler paylaşmaya devam edeceğim. Ancak V6, yalnızca tüm sorunlar çözüldüğünde yayınlanacak.

Ayrıca bu süreçte bir konuya özellikle değinmek istiyorum:
Sistem önerileri şu an için dikkate alınmayacaktır. Sadece mevcut hatalar ve sorunlar üzerine geri bildirimleri değerlendireceğim.

Konu altında “şunu ekle, bunu yap” tarzı mesajları görmezden geleceğim. Eğer bir hata bildiriminiz varsa ister bu konu altından, ister GitHub’daki Anka2 projesi üzerinden açacağınız bir tartışma ile iletebilirsiniz. Her iki platformu da aktif olarak takip ediyorum.
Bu proje için harcadığınız emek ve bu kadar emek harcamışken bırakmamanız ve yardımcı olmaya devam etmeniz takdir edilesi bir davranıştır ve size ne kadar teşekkür edilse azdır. Bende kendimce belki sorunsuz olduğunda paylaşabilir diye bir kaç düzenleme ve sorunları fixlemeye yönelik çalışıyorum ve kendimi geliştirmeye çalışıyorum çok büyük şeyler değil ama kendimce yaptığım bazı değişlikler, eklemeler ve düzeltmeler sizin yaptıklarınız yanında fazla önemli sayılmazlar ama sorunsuz olduğunda paylaşılabilir.
-Oyun girişi, Karakter Oluşturma ve Karakter Seçme Bölümü Official olarak değiştirildi.
-Ünvan sistemi effectlerinin kayma sorunu düzeltildi.
-Dragon Soul Sistemi Aktif Edildi son sürüme güncelleştirildi.
-Zindan Bilgisi Sistemindeki Zindan Mağazası Aktif edildi.

Ekli dosyalar

• Ekran görüntüsü 2026-04-07 215205.png
    Ekran görüntüsü 2026-04-07 215205.png
    2.5 MB · Görüntüleme: 0
  • Ekran görüntüsü 2026-04-07 215227.png
    Ekran görüntüsü 2026-04-07 215227.png
    2.2 MB · Görüntüleme: 0
  • Ekran görüntüsü 2026-04-07 215235.png
    Ekran görüntüsü 2026-04-07 215235.png
    2.3 MB · Görüntüleme: 0
  • Ekran görüntüsü 2026-04-07 215212.png
    Ekran görüntüsü 2026-04-07 215212.png
    2.5 MB · Görüntüleme: 0
  • 0407_214110.png
    0407_214110.png
    1.4 MB · Görüntüleme: 0
  • 0407_230152.png
    0407_230152.png
    1.9 MB · Görüntüleme: 0
  • 0408_001559.png
    0408_001559.png
    1.4 MB · Görüntüleme: 80
Bu proje için harcadığınız emek ve bu kadar emek harcamışken bırakmamanız ve yardımcı olmaya devam etmeniz takdir edilesi bir davranıştır ve size ne kadar teşekkür edilse azdır. Bende kendimce belki sorunsuz olduğunda paylaşabilir diye bir kaç düzenleme ve sorunları fixlemeye yönelik çalışıyorum ve kendimi geliştirmeye çalışıyorum çok büyük şeyler değil ama kendimce yaptığım bazı değişlikler, eklemeler ve düzeltmeler sizin yaptıklarınız yanında fazla önemli sayılmazlar ama sorunsuz olduğunda paylaşılabilir.
-Oyun girişi, Karakter Oluşturma ve Karakter Seçme Bölümü Official olarak değiştirildi.
-Ünvan sistemi effectlerinin kayma sorunu düzeltildi.
-Dragon Soul Sistemi Aktif Edildi son sürüme güncelleştirildi.
-Zindan Bilgisi Sistemindeki Zindan Mağazası Aktif edildi

Güzel düşüncelerin iyi dileklerin için ben teşekkür ederim eline emeğine zamanına sağlık güzel olmuş

Şu an konuyu görüntüleyenler (Toplam : 2, Üye: 0, Misafir: 2)

Geri