- Konular
- 97
- Online süresi
- 1ay 21g
- Reaksiyon Skoru
- 3,360
- Altın Konu
- 2
- Başarım Puanı
- 253
- TM Yaşı
- 10 Yıl 6 Ay 18 Gün
- MmoLira
- 18,400
- DevLira
- 61
Metin2 EP, Valorant VP dahil tüm oyun ürünlerini en uygun fiyatlarla bulabilir, Item ve Karakterlerinizi hızlıca satabilirsiniz. HEMEN TIKLA!
Arkadaşlar kusura bakmayın ama bana gelen mesajları görünce gerçekten anlamakta zorlanıyorum. Konuyu açarken her şeyi açık açık V1 - V2 - V3 - V4 - V5 diye kategorize etmişim. Buna rağmen DM'den Discord'dan sürekli "hata alıyoruim, oyuna girmiyor" diye mesaj geliyor.
Soruyorum hangi sürümü indirdin? Cevap "En son paylaştığın"
Ama bilgisayara bağlanınca bakıyorum sürümler karmakarışık pack ayrı - files ayrı FreeBSD başka bir şey…
Rica ediyorum gerçekten rica ediyorum konuyu okuyup öyle indirin.
Bakın 10-15 dakika size uzun gelmeyebilir ama bunu sadece siz yapmıyorsunuz aynı durum onlarca kişide olunca bizim saatlerimiz gidiyor.
Bir de bazılkarın üslubu çok rahatsız edici Karşısında sanki özel destek hattı var gibi davranıyor. Her şeyin kendisine özel yapılmasını bekliyor. Biz burada forum için topluluk için bir şeyler paylaşıyoruz ama kimsenin özel teknik destekçisi ya da kölesi değiliz.
Herkesin işi gücü,, ailesi, gerçek hayatı var 7&24 bilgisayar başında bekleyen insanlar değiliz.
Şunu da anlıyorum kurulum bilmeyebilirsiniz, hata alabilirsiniz, indirdiğiniz dosyada sorun olabilir. Bunlar normal ama bunun çözümü direkt birine yazıp "gel düzelt hallet" demek değil.
Önce biraz araştırın.
İndirdiğiniz konunun altına yazın.
Forumun soru-cevap kısmını kullanın.
Hatta en basiti artık yapay zeka çağındayız ronu bile kullanabilirsiniz.
Ama "ben oturayım biri gelsin her şeyi halletsin" mantığıyla ilerlerseniz sadece burada değil hiçbir yerde ilerleyemezsiniz.
Kimse her şeyi bilmek zorunda değil bu ayıpda değil.
Ama bilmediğini araştırmamak, tamamen başkalarına bırakmak işte o sıkıntı kardeş.
O yüzden topluluk adına birşeyler paylaşan insanların iyi niyetini suistimal etmeyin.
Forum üzerinden discord veya diğer soyal mecralarda bana soru sorabilir destek isteyebilir veya muhabbet için bana ulaşabilirsin sorun yok ama herşeyi benden veya başkalarından beklmeyin.
Ama bilgisayara bağlanınca bakıyorum sürümler karmakarışık pack ayrı - files ayrı FreeBSD başka bir şey…
Bakın 10-15 dakika size uzun gelmeyebilir ama bunu sadece siz yapmıyorsunuz aynı durum onlarca kişide olunca bizim saatlerimiz gidiyor.
Bir de bazılkarın üslubu çok rahatsız edici Karşısında sanki özel destek hattı var gibi davranıyor. Her şeyin kendisine özel yapılmasını bekliyor. Biz burada forum için topluluk için bir şeyler paylaşıyoruz ama kimsenin özel teknik destekçisi ya da kölesi değiliz.
Herkesin işi gücü,, ailesi, gerçek hayatı var 7&24 bilgisayar başında bekleyen insanlar değiliz.
Şunu da anlıyorum kurulum bilmeyebilirsiniz, hata alabilirsiniz, indirdiğiniz dosyada sorun olabilir. Bunlar normal ama bunun çözümü direkt birine yazıp "gel düzelt hallet" demek değil.
Önce biraz araştırın.
Ama "ben oturayım biri gelsin her şeyi halletsin" mantığıyla ilerlerseniz sadece burada değil hiçbir yerde ilerleyemezsiniz.
Ama bilmediğini araştırmamak, tamamen başkalarına bırakmak işte o sıkıntı kardeş.
O yüzden topluluk adına birşeyler paylaşan insanların iyi niyetini suistimal etmeyin.
Forum üzerinden discord veya diğer soyal mecralarda bana soru sorabilir destek isteyebilir veya muhabbet için bana ulaşabilirsin sorun yok ama herşeyi benden veya başkalarından beklmeyin.
- Konular
- 19
- Online süresi
- 20g 46111s
- Reaksiyon Skoru
- 105
- Altın Konu
- 0
- Başarım Puanı
- 98
- TM Yaşı
- 6 Yıl 10 Ay 28 Gün
- MmoLira
- 1,263
- DevLira
- 12
Facts, the internet is a free thing and full of information, if simple things can’t be done alone like the debug outline or even read the tread comments than is better to not even try, how is expected to fix bugs or cores when can’t even open the files alone.Arkadaşlar kusura bakmayın ama bana gelen mesajları görünce gerçekten anlamakta zorlanıyorum. Konuyu açarken her şeyi açık açık V1 - V2 - V3 - V4 - V5 diye kategorize etmişim. Buna rağmen DM'den Discord'dan sürekli "hata alıyoruim, oyuna girmiyor" diye mesaj geliyor.
Önce biraz araştırın.
- Konular
- 1
- Online süresi
- 45907s
- Reaksiyon Skoru
- 1
- Altın Konu
- 0
- Başarım Puanı
- 7
- TM Yaşı
- 3 Ay 21 Gün
- MmoLira
- 449
- DevLira
- 0
Lisansı kaldırmayı nasıl yapacağız?
- Konular
- 1
- Online süresi
- 2g 14094s
- Reaksiyon Skoru
- 33
- Altın Konu
- 0
- Başarım Puanı
- 18
- TM Yaşı
- 3 Ay 2 Gün
- MmoLira
- 811
- DevLira
- 0
Şu sarı bayrak mavi bayrak dil mevzusunu mu diyosun??Lisansı kaldırmayı nasıl yapacağız?
Bayrak Lisanları Sistemi Detaylı Kaldırma Rehberi
Oyuncu İletişimini Özgürleştirin: İmparatorluk Dilleri ve Lisan Sistemi Kaldırma Eski hard-rp öğelerinden kurtulun, global iletişimin önünü açın. Nedir ve Neden Kaldırıyoruz? Metin2'nin ilk yıllarında, her ülkenin (bayrağın) ayrı sunucularda olduğu veya rol yapma (RP) öğelerinin baskın...
- Konular
- 1
- Online süresi
- 45907s
- Reaksiyon Skoru
- 1
- Altın Konu
- 0
- Başarım Puanı
- 7
- TM Yaşı
- 3 Ay 21 Gün
- MmoLira
- 449
- DevLira
- 0
Hayır, virtualbox girişte lisans için iletişime geçin falan yazıyor. Vds sunucusuna kurup oyunu açabiliyor muyum diye soruyorum aslındaŞu sarı bayrak mavi bayrak dil mevzusunu mu diyosun??
![]()
Bayrak Lisanları Sistemi Detaylı Kaldırma Rehberi
Oyuncu İletişimini Özgürleştirin: İmparatorluk Dilleri ve Lisan Sistemi Kaldırma Eski hard-rp öğelerinden kurtulun, global iletişimin önünü açın. Nedir ve Neden Kaldırıyoruz? Metin2'nin ilk yıllarında, her ülkenin (bayrağın) ayrı sunucularda olduğu veya rol yapma (RP) öğelerinin baskın...forum.turkmmo.com
Şu an konuyu görüntüleyenler (Toplam : 2, Üye: 0, Misafir: 2)