HERAKLES Otomatik Avlı kalıcı sunucu. 19 Haziran'da açılıyor. Atius & Wizard güvencesiyle hemen kayıt ol, ön kayıt ödülleri aktif. HEMEN TIKLA!
FreeBSD 14'e kurabilir miyiz bunu? ne gibi sorunlar çıkabilir nasıl çözeriz?
Daha üst veya daha alt sürümlere kurabilirsin sürüm değişiminde hata çıkmaz sadece libler eksik olur gerekli libleri konuıya dahil ettim.FreeBSD 14'e kurabilir miyiz bunu? ne gibi sorunlar çıkabilir nasıl çözeriz?
Bineklerde ve yerde oluşan ilk vuruşlarda atak bloklaması RENEWAL_HWID_BLOCK-battle.cpp
Hile koruması için yürürken atak yapılmaması adına yazılmış sanırım ben öyle anladım öyle yorumladım bu kod satırları yorum haline getirilebilir veya log tutup vuruşun sayılması için return (BATTLE_NONE); yorum haline alınabilir ben komple kaldırdım.
ufak bi gecikme yaşıyorum videolarda da görürsünüz sebebi bilgisayarım veya evdeki sunucu olarak kullandığım bilgisayar olabilir bilmiyorum.
@Best Studio @CoderPia
Hile koruması için yürürken atak yapılmaması adına yazılmış sanırım ben öyle anladım öyle yorumladım bu kod satırları yorum haline getirilebilir veya log tutup vuruşun sayılması için return (BATTLE_NONE); yorum haline alınabilir ben komple kaldırdım.
ufak bi gecikme yaşıyorum videolarda da görürsünüz sebebi bilgisayarım veya evdeki sunucu olarak kullandığım bilgisayar olabilir bilmiyorum.
C++:
#ifdef RENEWAL_HWID_BLOCK
if (pkAttacker->IsPC() && pkAttacker->IsStateMove())
{
DBManager::instance().Query("INSERT INTO log.hacker_detections VALUES(NOW(), '%s', '%s', '%s', '%s', '%s', '%s');",
pkAttacker->GetDesc()->GetAccountTable().login,
pkAttacker->GetName(),
pkAttacker->GetDesc()->GetHostName(), g_stHostname.c_str(), "ATTACK_WHILE_MOVING", pkAttacker->GetHardwareID());
return (BATTLE_NONE);
}
#endif
C++:
#ifdef RENEWAL_HWID_BLOCK
if (ch->IsPC())
{
if (ch->IsStateMove())
{
DBManager::instance().Query("INSERT INTO log.hacker_detections VALUES(NOW(), '%s', '%s', '%s', '%s', '%s', '%s');",
ch->GetDesc()->GetAccountTable().login,
ch->GetName(),
ch->GetDesc()->GetHostName(), g_stHostname.c_str(), "ATTACK_WHILE_MOVING", ch->GetHardwareID());
return (BATTLE_NONE);
}
if (!battle_distance_valid(ch, victim))
return BATTLE_NONE;
}
#endif
Son düzenleme:
Bineklerde ve yerde oluşan ilk vuruşlarda atak bloklaması RENEWAL_HWID_BLOCK-battle.cpp
C++:#ifdef RENEWAL_HWID_BLOCK if (pkAttacker->IsPC() && pkAttacker->IsStateMove()) { DBManager::instance().Query("INSERT INTO log.hacker_detections VALUES(NOW(), '%s', '%s', '%s', '%s', '%s', '%s');", pkAttacker->GetDesc()->GetAccountTable().login, pkAttacker->GetName(), pkAttacker->GetDesc()->GetHostName(), g_stHostname.c_str(), "ATTACK_WHILE_MOVING", pkAttacker->GetHardwareID()); return (BATTLE_NONE); } #endif@Best Studio @CoderPiaC++:#ifdef RENEWAL_HWID_BLOCK if (ch->IsPC()) { if (ch->IsStateMove()) { DBManager::instance().Query("INSERT INTO log.hacker_detections VALUES(NOW(), '%s', '%s', '%s', '%s', '%s', '%s');", ch->GetDesc()->GetAccountTable().login, ch->GetName(), ch->GetDesc()->GetHostName(), g_stHostname.c_str(), "ATTACK_WHILE_MOVING", ch->GetHardwareID()); return (BATTLE_NONE); } if (!battle_distance_valid(ch, victim)) return BATTLE_NONE; } #endif
7x gibi saldırı hilelerini yakalayabilmek için HWID log kaydı tutuyor yalnız mob ve oyuncu hareketlerinde gecikmelere sebep veriyor. En mantıklısı kaldırılması gerek. Test eden ve geri bildirim veren arkadaşlara teşekkür ederim sayenizde sonraki güncellemelerde bu sorunlar tek tek giderilecektir.
Şu an konuyu görüntüleyenler (Toplam : 1, Üye: 0, Misafir: 1)