HERAKLES Otomatik Avlı kalıcı sunucu. 19 Haziran'da açılıyor. Atius & Wizard güvencesiyle hemen kayıt ol, ön kayıt ödülleri aktif. HEMEN TIKLA!
v5 git üzerinden gelicek diyebiliyorum. oradan istediğimiz kısımları çekebiliriz. yani v4 üzerinden de gidilebilir. bana görePaylaşım için teşekkürler hocam v5 ne zaman gelir hocam geliştirmeye v5 ile başlamak daha doğru olur
bsd içinde kurulu olanı start verıyorum ch ler gelmıyor bi türlü yardımcı olacak varmı
Paylaşım için teşekkürler hocam v5 ne zaman gelir hocam geliştirmeye v5 ile başlamak daha doğru olur
v5 için net bir tarih veremiyorum ama üzerinde şuan çalışıyorum.
Mevcut sürüm geliştirmeye açık amaç gelişimse yapı olarak bahsediyorsan aktarmak mümkün
Makina size farklı bir ip adresi atamış olabilir ip adresinizi kontrol edinbsd içinde kurulu olanı start verıyorum ch ler gelmıyor bi türlü yardımcı olacak varmı
A.selam kuracağınız VDS sürümüne dikkat edin filesin çalıştığı sürümleri konuda belirtim yinede yazayımselam arkadaşlar vds ye kurmak istiyorumda yardımcı olabilecek varmı
FreeBSD 13.0
Mysql 5.6
Sürümler bu şekilde olursa sorun en fazla Lib kaynaklı olur gerekli Libler konu içeriğinde mevcut.
Şu an konuyu görüntüleyenler (Toplam : 0, Üye: 0, Misafir: 0)