HERAKLES Otomatik Avlı kalıcı sunucu. 19 Haziran'da açılıyor. Atius & Wizard güvencesiyle hemen kayıt ol, ön kayıt ödülleri aktif. HEMEN TIKLA!
Öncelikle eline sağlık kral bence de şampiyon lvl olmalı 7.skiller de kalsa güzel olurdu isteyen çıkarır gayet süper iş başarılar kardeşim çok üst seviyeye taşıyacağından şüphe yok
Samsunlu musunÖncelikle eline sağlık kral bence de şampiyon lvl olmalı 7.skiller de kalsa güzel olurdu isteyen çıkarır gayet süper iş başarılar kardeşim çok üst seviyeye taşıyacağından şüphe yok
Keşke bende samsunlu olsaydım. Ama Samsunlu değilim. Samsun'un sokakları çok güzel. Bence samsun Orta Karadenizin en güzel şehri. Hafif bir yağmurda samsunu izlemek gibisi yokEvet samsun
proje çok güzel ellerinize, emeklerinize sağlık.
Projede böyle bir şansımız var mı nesne market kategorileri düzenleyeceğimiz alan ve ishop_data bölümüne oyundaki tüm itemlerin vnum değerini yazıp nesne markette görmek gibi şansımız var mı ? ben ishop_data ya tüm item vnumları ekledim ama belli bir iteme kadar görünmekte.
Projede böyle bir şansımız var mı nesne market kategorileri düzenleyeceğimiz alan ve ishop_data bölümüne oyundaki tüm itemlerin vnum değerini yazıp nesne markette görmek gibi şansımız var mı ? ben ishop_data ya tüm item vnumları ekledim ama belli bir iteme kadar görünmekte.
Şu an konuyu görüntüleyenler (Toplam : 2, Üye: 1, Misafir: 1)