HERAKLES Otomatik Avlı kalıcı sunucu. 19 Haziran'da açılıyor. Atius & Wizard güvencesiyle hemen kayıt ol, ön kayıt ödülleri aktif. HEMEN TIKLA!
ne zaman paylasıyon*YENİ* Global Sıralama oyuna eklendi
ne zaman paylasıyon
Adam yazmaktan bıktı siz sormaktan bıkmadınız ha...
Anka2 Project SF | 2025 - Page 152
📋 Proje Hakkında Merhaba arkadaşlar, Boş zamanlarımda zaman geçirmek amaçlı üzerinde ekleme / çıkarma ve düzenleme yaptığım dosyalardır. Enerji, Kemer, Simya ve Wolfman kaldırıldı resmi sunucuya benzer bir alt yapı Her yapıya uygundur server açmayı düşünen varsa işinizi fazlasıyla görür. ⚠️...
Her güncelleme yaptığında sürekli gblarca dosyaları tekrar upload mı etsin bekleyin toplu şekilde yapacak işte. Github dan yapsa sorun olmaz değişen dosyaları alırız da bu sefer kimse bilmiyor
Evet kesinlikle github daha da kolaylık olacaktır ancak forumda github aşina olmayan ve süreç içerisinde sorun yaşayan arkadaşlarımız mevcut. Bu sebepten dolayı @BEST Production gardaşım toplu olarak tüm dosyaları upload ediyor.Adam yazmaktan bıktı siz sormaktan bıkmadınız ha...
![]()
Anka2 Project SF | 2025 - Page 152
📋 Proje Hakkında Merhaba arkadaşlar, Boş zamanlarımda zaman geçirmek amaçlı üzerinde ekleme / çıkarma ve düzenleme yaptığım dosyalardır. Enerji, Kemer, Simya ve Wolfman kaldırıldı resmi sunucuya benzer bir alt yapı Her yapıya uygundur server açmayı düşünen varsa işinizi fazlasıyla görür. ⚠️...forum.turkmmo.com
Her güncelleme yaptığında sürekli gblarca dosyaları tekrar upload mı etsin bekleyin toplu şekilde yapacak işte. Github dan yapsa sorun olmaz değişen dosyaları alırız da bu sefer kimse bilmiyor
o zaman kimse değşiklik yapmasın sabırla bekliyoruz (şimdilik) f.çfdaçsdArkadaşlar sürekli özel mesaj atıp "güncelleme ne zaman" diye sormayın cevap vermiyorum.
Konuda belirtim sistemsel olarak toplu güncelleme yapıyorum oyundaki var olan tüm sistemler değişti ve değişmeye devam ediyor.
Real işimden dolayı fazla bir zamanım olmadığı için var olan zamanıda bu dosyalar üzerinde değerlendiriyorum.
Az sabır 30 'dan fazla sistem değiştim![]()
@BEST Production Projeyi bitirene kadar, yapacağınız değişiklikler gidecektir. Proje tamamlandıktan sonra, kendinize göre ekleme çıkartma yapmanız daha yararlı olacaktır.o zaman kimse değşiklik yapmasın sabırla bekliyoruz (şimdilik) f.çfdaçsd
Şu an konuyu görüntüleyenler (Toplam : 1, Üye: 1, Misafir: 0)