HERAKLES Otomatik Avlı kalıcı sunucu. 19 Haziran'da açılıyor. Atius & Wizard güvencesiyle hemen kayıt ol, ön kayıt ödülleri aktif. HEMEN TIKLA!
Gruptaki oyuncuları yanına çekme özelliği, liderlik skilli geliştirildiğinde aktif oluyor. Bu özelliğin kapatılması gerektiğini düşünüyorum çünkü oyunda bug ve dupe oluşmasına neden olabilir.
Oyuncu seviyesinin yetmediği bir haritaya çekildiğinde ortam tamamen beyaz görünüyor fakat hata vermiyor. Bu da, örneğin 1 level bir yan hesabın beta map’te grupla kasılabilmesi anlamına geliyor.
Ayrıca, çekilen hesap zindanda veya benzeri bir bölgede bulunuyorsa, başka bir haritaya çekilince runtime hatası alıp client’i çöküyor ve oyuncu zindandan çıkmış oluyor.
Oyuncu seviyesinin yetmediği bir haritaya çekildiğinde ortam tamamen beyaz görünüyor fakat hata vermiyor. Bu da, örneğin 1 level bir yan hesabın beta map’te grupla kasılabilmesi anlamına geliyor.
Ayrıca, çekilen hesap zindanda veya benzeri bir bölgede bulunuyorsa, başka bir haritaya çekilince runtime hatası alıp client’i çöküyor ve oyuncu zindandan çıkmış oluyor.
GM Kontrolü vardı kaldırmıştım eski versiyondaki BotPlayer.cpp dosyasını karşılaştırıp tekrar o engeli ekliyebilirsin.Bir önceki sürümde oyuna bot attığımda sadece moblara attack yapıyordu ancak şuan agrasif modda bana da attack yapıyorlar botların attack yapmaması için gerekli güncelleme hangi dosyadan yapmamız gerekli üstadım @BEST Production
Ekli dosyayı görüntüle 159899
Bot sistemine bir güncelleme gelecek kırmızı, sarı , mavi bayrak botlar sadece kendi köyüne gelecen farklı bayraklara dalacaktır.
Ateş hayaleti sorunu düzeltimde güncellemeye eklemedim.- Binek üzerinde ateş hayaleti moblara ve oyunculara hasar vurmuyor
- Şaman iyileştirme skili gurupta olanları da iyileştiriyor
Grup kutsama sistemi mevcut mevcut gruptakilere hp veya kutsama verebilir.
Meta bu şekilde ama kapatmak istersen definesini kapatman yeterli
Gerekli ayarlamalar yapılcaktır daha stabil ve dediğin sorunlardan arındırılmış bir hale getirecem.Gruptaki oyuncuları yanına çekme özelliği, liderlik skilli geliştirildiğinde aktif oluyor. Bu özelliğin kapatılması gerektiğini düşünüyorum çünkü oyunda bug ve dupe oluşmasına neden olabilir.
BSD linki tekrar konuya dahil edilmiştir.Abi bsd linki silinmiş konuda
Resmi sunucudaki Zırh - Silah Parlama sistemi alt yapıya eklenmiştir.
[CODE title="Define"]#define ENABLE_NEW_SHINING_EFFEKT // Yeni Parlama Sistemi
#ifdef ENABLE_NEW_SHINING_EFFEKT
#ifdeffine ENABLE_LVL115_ARMOR_EFFECT #define // 115. seviye zırh için parlama efekti
#define ENABLE_LVL96_WEAPON_EFFECT #define // 96. seviye silah için parlama efekti
#define ENABLE_LVL96_ARMOR_EFFECT #define // 96. seviye zırh için parlama efekti
// Özelleştirilmiş
//#define USE_WEAPON_COSTUME_WITH_EFFECT // Silah kostümleri için geliştirme efektini etkinleştir
//#define USE_BODY_COSTUME_WITH_EFFECT // Gövde kostümleri için geliştirme efektini etkinleştir
#endif[/CODE]
#endif
GM Kontrolü vardı kaldırmıştım eski versiyondaki BotPlayer.cpp dosyasını karşılaştırıp tekrar o engeli ekliyebilirsin.
Bot sistemine bir güncelleme gelecek kırmızı, sarı , mavi bayrak botlar sadece kendi köyüne gelecen farklı bayraklara dalacaktır.
Ateş hayaleti sorunu düzeltimde güncellemeye eklemedim.
Gerekli ayarlamalar yapılcaktır daha stabil ve dediğin sorunlardan arındırılmış bir hale getirecem.
BSD linki tekrar konuya dahil edilmiştir.
#ifdeffine ENABLE_LVL115_ARMOR_EFFECT #define // 115. seviye zırh için parlama efekti
#define ENABLE_LVL96_WEAPON_EFFECT #define // 96. seviye silah için parlama efekti
#define ENABLE_LVL96_ARMOR_EFFECT #define // 96. seviye zırh için parlama efekti
// Özelleştirilmiş
//#define USE_WEAPON_COSTUME_WITH_EFFECT // Silah kostümleri için geliştirme efektini etkinleştir
//#define USE_BODY_COSTUME_WITH_EFFECT // Gövde kostümleri için geliştirme efektini etkinleştir
#endif[/CODE]
#endif
abi sanırım kaydetmeyi unuttun

GM Kontrolü vardı kaldırmıştım eski versiyondaki BotPlayer.cpp dosyasını karşılaştırıp tekrar o engeli ekliyebilirsin.
Ateş hayaleti sorunu düzeltimde güncellemeye eklemedim.
Gerekli ayarlamalar yapılcaktır daha stabil ve dediğin sorunlardan arındırılmış bir hale getirecem.
BSD linki tekrar konuya dahil edilmiştir.
// Özelleştirilmiş
#endif[/CODE]
#endif
Grup kutsama evet olmalı, diğer sunucularda denemedim bu sistem varken iyileştirmenin tüm gruba veriyor mu ama bana mantıksız geldi.
Sanırım bu skili devre dışı bırakabilirim; kodlara bakıp vnum’u kaldıracağım. Çünkü örneğin lonca savaşında veya farklı savaşlarda, açık alan bosslarında vs., birisi sürekli iyileştirme basmak için büyü hızını yüksek değerlere çıkarabilir ve tüm grubun canını sürekli doldurabilir. Böyle bir şaman görmek istemezdim oyunda. Belki tüm sunucularda durum böyledir, ben sadece fikrimi belirtmek istedim.

Elinize sağlık
- Hızlı bk okuma sisteminde skili g yaparken tüm m seviyelerinde tek bir kitap istiyor
Şu an konuyu görüntüleyenler (Toplam : 1, Üye: 0, Misafir: 1)