noisiv 1
noisiv
Manwe Work 1
Manwe Work
Agora Metin2 1
Agora Metin2
Bvural41 1
Bvural41
Mt2Hizmet 1
Mt2Hizmet
SLyFeLLowTR 1
SLyFeLLowTR
DEVLOPER 1
DEVLOPER
Hikaye Ekle

Altın Konu Anka2 Project SF | 2025

4.97 yıldız(lar) 35 Değerlendirme Değerlendirenler

HERAKLES Otomatik Avlı kalıcı sunucu. 19 Haziran'da açılıyor. Atius & Wizard güvencesiyle hemen kayıt ol, ön kayıt ödülleri aktif. HEMEN TIKLA!

Stack olmuıyor derken istiflemeyi mi diyorsun ?

yinede test eğerki sorun yoksa başlıyacam o listeye

Şu /usr/home/share/locale/europe/quest/quest_tr/_openwindow dizinde arboreal_craft.lua ismindeki lua cube pencerelerini açıyor büyük ihtimalle quest okutmadım sen okut cube pencereleri açılır.
Gardaşım quest okutma yaptım arındırma aktif oldu teşekkür ederim özellik kısmında unknown type sorunu var inceliyorum

Ekli dosyalar

• f675202c-7999-432d-98f5-8e8c0403c4d9.jpeg
    f675202c-7999-432d-98f5-8e8c0403c4d9.jpeg
    37.8 KB · Görüntüleme: 0
Öncelikle böyle bir files paylaşmak ve bir takım sorunlarla karşılaşan kişilere elinden geldiği kadarıyla yardımcı olabilmek gerçekten de takdire şayan bir detay. Benim iki sorum olacaktı birincisi acaba botların skil kullanmasını sağlayan bir güncelleme veya düzenleme olabilir mi? hani canım sıkıldıkça botlarla oynamak benim açımdan biraz keyifli olabilir diye düşünüyorum. İkincisi ise depocunun çalışmıyor olması yani nesne market alışverişindeki itemleri alabilmem için depocu dışında bu itemleri nereden elde edebilirim? ya da sorun bende mi acaba şimdiden teşekkürler..
Eyvallah cansın bot sistemi bu files özellinde geliştirmek istemiyorum. Daha iyi hale getirmek için herşeyi baştan oluşturman lazım buda saatlerce günlerce emek vermem lazım onada şuan zaman ayıracak vaktim yok Depo sorunu yok K envanterinden nesne market ve normal depoya ulaşabilirsin

Friend @BEST Production If there were more people like you, the world would be a better place… Whoever has you as a friend in real life is truly lucky. Because if they ever had a problem, I know you would be there for them, supporting them — just like you're here for us and for the whole community... About for this list with updates, i have no words! ... you make me feel like a kid, when somebody offers him a candy! and i think a lot of us here, have the same feeling so, Nice job friend and all my respect for you
Thank you very much for your kind wishes. Being aware of this and your support means a great deal to me <3

Bir önceki sürümde oyuna bot attığımda sadece moblara attack yapıyordu ancak şuan agrasif modda bana da attack yapıyorlar botların attack yapmaması için gerekli güncelleme hangi dosyadan yapmamız gerekli üstadım @BEST Production

1764360421566.png

Şu an konuyu görüntüleyenler (Toplam : 0, Üye: 0, Misafir: 0)

Geri