HERAKLES Otomatik Avlı kalıcı sunucu. 19 Haziran'da açılıyor. Atius & Wizard güvencesiyle hemen kayıt ol, ön kayıt ödülleri aktif. HEMEN TIKLA!
GM Kontrolü vardı kaldırmıştım eski versiyondaki BotPlayer.cpp dosyasını karşılaştırıp tekrar o engeli ekliyebilirsin.
Bot sistemine bir güncelleme gelecek kırmızı, sarı , mavi bayrak botlar sadece kendi köyüne gelecen farklı bayraklara dalacaktır.
Ateş hayaleti sorunu düzeltimde güncellemeye eklemedim.
Grup kutsama sistemi mevcut mevcut gruptakilere hp veya kutsama verebilir.
Meta bu şekilde ama kapatmak istersen definesini kapatman yeterli
Gerekli ayarlamalar yapılcaktır daha stabil ve dediğin sorunlardan arındırılmış bir hale getirecem.
BSD linki tekrar konuya dahil edilmiştir.
Resmi sunucudaki Zırh - Silah Parlama sistemi alt yapıya eklenmiştir.
[CODE title="Define"]#define ENABLE_NEW_SHINING_EFFEKT // Yeni Parlama Sistemi
#ifdef ENABLE_NEW_SHINING_EFFEKT
#ifdeffine ENABLE_LVL115_ARMOR_EFFECT #define // 115. seviye zırh için parlama efekti
#define ENABLE_LVL96_WEAPON_EFFECT #define // 96. seviye silah için parlama efekti
#define ENABLE_LVL96_ARMOR_EFFECT #define // 96. seviye zırh için parlama efekti
// Özelleştirilmiş
//#define USE_WEAPON_COSTUME_WITH_EFFECT // Silah kostümleri için geliştirme efektini etkinleştir
//#define USE_BODY_COSTUME_WITH_EFFECT // Gövde kostümleri için geliştirme efektini etkinleştir
#endif[/CODE]
#endif
[/CODE]GM Kontrolü vardı kaldırmıştım eski versiyondaki BotPlayer.cpp dosyasını karşılaştırıp tekrar o engeli ekliyebilirsin.
Bot sistemine bir güncelleme gelecek kırmızı, sarı , mavi bayrak botlar sadece kendi köyüne gelecen farklı bayraklara dalacaktır.
Gerekli ayarlamalar yapılcaktır daha stabil ve dediğin sorunlardan arındırılmış bir hale getirecem.
#ifdeffine ENABLE_LVL115_ARMOR_EFFECT #define // 115. seviye zırh için parlama efekti
#define ENABLE_LVL96_WEAPON_EFFECT #define // 96. seviye silah için parlama efekti
#define ENABLE_LVL96_ARMOR_EFFECT #define // 96. seviye zırh için parlama efekti
// Özelleştirilmiş
//#define USE_WEAPON_COSTUME_WITH_EFFECT // Silah kostümleri için geliştirme efektini etkinleştir
//#define USE_BODY_COSTUME_WITH_EFFECT // Gövde kostümleri için geliştirme efektini etkinleştir
[/QUOTE]
Bot konusu epey zahmetli gibi görünüyor şimdiden kolay gelsin. Bu arada yaşlı kadından beceri sıfırlama kısmı yok onun dışında nerede sıfırlayabilirim? yoksa sorun bende mi acaba ben mi körüm

GM Kontrolü vardı kaldırmıştım eski versiyondaki BotPlayer.cpp dosyasını karşılaştırıp tekrar o engeli ekliyebilirsin.
// Özelleştirilmiş
#endif[/CODE]
#endif
eline sağlık kankam forumu hareketlendirdin
bp sisteminde event kısmı aktif edebiliyor muyuz yoksa 2 sekmeli mi birde bp bitirici ve görevlerde affect canavar metin vs verdirtebiliyor muyuz kankamYok ekledim konuyu yenileabi sanırım kaydetmeyi unuttun![]()
Kişiden kişiye değişir aslında mantıklı olması gereken bu ama tabi dediklerinde 'de haklı olabilirsinn artık sana kalmışGrup kutsama evet olmalı, diğer sunucularda denemedim bu sistem varken iyileştirmenin tüm gruba veriyor mu ama bana mantıksız geldi.
Sanırım bu skili devre dışı bırakabilirim; kodlara bakıp vnum’u kaldıracağım. Çünkü örneğin lonca savaşında veya farklı savaşlarda, açık alan bosslarında vs., birisi sürekli iyileştirme basmak için büyü hızını yüksek değerlere çıkarabilir ve tüm grubun canını sürekli doldurabilir. Böyle bir şaman görmek istemezdim oyunda. Belki tüm sunucularda durum böyledir, ben sadece fikrimi belirtmek istedim.
Elinize sağlık
- Hızlı bk okuma sisteminde skili g yaparken tüm m seviyelerinde tek bir kitap istiyor

Hızlı bk sistemini birazdan test edece
Alt yapıdaki bot sistemi stabil çalışıyor daha 'da kurcalarsak bir yerleri patlatırız bu alt yapı özelinde ufak tefek bot player sorunları dışında geliştirilmeyekBot konusu epey zahmetli gibi görünüyor şimdiden kolay gelsin. Bu arada yaşlı kadından beceri sıfırlama kısmı yok onun dışında nerede sıfırlayabilirim? yoksa sorun bende mi acaba ben mi körüm![]()

Eyvallah işimiz bueline sağlık kankam forumu hareketlendirdinbp sisteminde event kısmı aktif edebiliyor muyuz yoksa 2 sekmeli mi birde bp bitirici ve görevlerde affect canavar metin vs verdirtebiliyor muyuz kankam
))BP sistemi event sisteminden ayrı çalışır ama yok ben öyle yapacam dersende kaynak ortada artık düzeltmesi sana kalmış
BP sistemi 2 sekmeli biri normal oyuncular için diğeri premium oyuncular için
Görevlerde karaktere özgü bonus verme özelliği eklemedim ama ilerde düzeltecem bunu
bu bp bi ara paylaşılmıştı kankam ondan sordum onda normal premium birde mor event bp si vardı ondan sordum bp bitirici ve bonus verme olursa valla tadından yenmezEyvallah işimiz bu))
BP sistemi event sisteminden ayrı çalışır ama yok ben öyle yapacam dersende kaynak ortada artık düzeltmesi sana kalmış
BP sistemi 2 sekmeli biri normal oyuncular için diğeri premium oyuncular için
Görevlerde karaktere özgü bonus verme özelliği eklemedim ama ilerde düzeltecem bunu

Grup kutsama evet olmalı, diğer sunucularda denemedim bu sistem varken iyileştirmenin tüm gruba veriyor mu ama bana mantıksız geldi.
Sanırım bu skili devre dışı bırakabilirim; kodlara bakıp vnum’u kaldıracağım. Çünkü örneğin lonca savaşında veya farklı savaşlarda, açık alan bosslarında vs., birisi sürekli iyileştirme basmak için büyü hızını yüksek değerlere çıkarabilir ve tüm grubun canını sürekli doldurabilir. Böyle bir şaman görmek istemezdim oyunda. Belki tüm sunucularda durum böyledir, ben sadece fikrimi belirtmek istedim.
Elinize sağlık
- Hızlı bk okuma sisteminde skili g yaparken tüm m seviyelerinde tek bir kitap istiyor
BK sistemini test ettim sorun yok her karakterin kendi sınıfındaki beceri kitabı neyse öyle ilerliyor.
Yaparız sorun değilbu bp bi ara paylaşılmıştı kankam ondan sordum onda normal premium birde mor event bp si vardı ondan sordum bp bitirici ve bonus verme olursa valla tadından yenmez![]()
Konu güncellendi güncellenen linklerin sonuna tarih eklendi
Konuda değişen linklerin artık sonuna tarih geçici olarak tarih ekliyorum.
Bildiğiniz alternatif GitHub benzeri yollar varsa belirtin öyle ilerliyelim her seferinde 1-2 gb dosya yüklemek indirmek sıkıntı oluyor benim açımdan sorun olmazda sizin açınızdan sıkıntı olabilir herkesin interneti iyi olmayabilir.
MegaUpload bu konuda çok iyi ama ücretli üyelik istiyor.
Şu an konuyu görüntüleyenler (Toplam : 2, Üye: 1, Misafir: 1)