HERAKLES Otomatik Avlı kalıcı sunucu. 19 Haziran'da açılıyor. Atius & Wizard güvencesiyle hemen kayıt ol, ön kayıt ödülleri aktif. HEMEN TIKLA!
Ben dün sistemleri kurcalıyordum offline shop biyolog vs ancak sizin güncelleme listenizi görünce bıraktım bu akşam güncellenecekZaten en alta yazmıştım önce var olan sorunlar ve sistemler üzerinden gidilecek ardından diğer sistemler dahil edilecek.
O değilde bu paylaştığımız son sürümde kimse hata bug sorun yazmamış test mi etmiyorlar yoksa gerçekten sorunların tamamı düzeldimi
sistemler dışında test edebileceğim şeylere bakmayı düşünüyorum belki bir şeyler çıkar diye
Demir NPC özelinde arındırma sayfası vardı bunun içerisinde beta dönüşümleri mevcuttu ancak son güncellemede bu sayfa kaldırılmış dönüşümü yok gibi şuanZaten en alta yazmıştım önce var olan sorunlar ve sistemler üzerinden gidilecek ardından diğer sistemler dahil edilecek.
O değilde bu paylaştığımız son sürümde kimse hata bug sorun yazmamış test mi etmiyorlar yoksa gerçekten sorunların tamamı düzeldimi
Üstadım bir ek olarak ilettiğim görseldeki gibi bazı özellikler unknown type veriyorZaten en alta yazmıştım önce var olan sorunlar ve sistemler üzerinden gidilecek ardından diğer sistemler dahil edilecek.
Ekli dosyalar
Stack olmuıyor derken istiflemeyi mi diyorsun ?Gardaşım yang barlar stack olmuyor bunun yanı sıra bos sandıkları stack olmuyor genel stack limiti 2000 şuan bunu hangi dosyadan yükseltilebilir ve düşürebiliriz
yinede test eğerki sorun yoksa başlıyacam o listeyeBen dün sistemleri kurcalıyordum offline shop biyolog vs ancak sizin güncelleme listenizi görünce bıraktım bu akşam güncellenecek
sistemler dışında test edebileceğim şeylere bakmayı düşünüyorum belki bir şeyler çıkar diye
Şu /usr/home/share/locale/europe/quest/quest_tr/_openwindow dizinde arboreal_craft.lua ismindeki lua cube pencerelerini açıyor büyük ihtimalle quest okutmadım sen okut cube pencereleri açılır.Demir NPC özelinde arındırma sayfası vardı bunun içerisinde beta dönüşümleri mevcuttu ancak son güncellemede bu sayfa kaldırılmış dönüşümü yok gibi şuan
Evet üstad stack konusunda istiflemek te diyebiliriz diğer konu özelinde quest okutup bilgi paylaşacağım işteyim şuan eve geçince tekrar konu ile ilgili bilgi veririm teşekkür ederimStack olmuıyor derken istiflemeyi mi diyorsun ?
yinede test eğerki sorun yoksa başlıyacam o listeye
Şu /usr/home/share/locale/europe/quest/quest_tr/_openwindow dizinde arboreal_craft.lua ismindeki lua cube pencerelerini açıyor büyük ihtimalle quest okutmadım sen okut cube pencereleri açılır.
Şu an konuyu görüntüleyenler (Toplam : 2, Üye: 0, Misafir: 2)