HERAKLES Otomatik Avlı kalıcı sunucu. 19 Haziran'da açılıyor. Atius & Wizard güvencesiyle hemen kayıt ol, ön kayıt ödülleri aktif. HEMEN TIKLA!
beta zırh silah dönüşmüyor jae seon kim npc tıklanmıyor ve sürüklenmiyor
Son düzenleme:
I'm thinking of updating the whole topic soon, but my time is a bit limited.Thanks, but I mean more like a video that presents the files. By the way, you have really good taste in music in your videos.
Eyvallah cansınTeşekkürler üstad hepimiz için inşallah emeğine sağlık baştacısın
Dönüşümleri, npc düzeni artık o kısım sizde ben sistemsel olarak ekleme çıkarma optimizasyon bug, crash gibi sorunları düzeltiyorum. Oyun içi düzeni artık siz halledersinizbeta zırh silah dönüşmüyor jae seon kim npc tıklanmıyor ve sürüklenmiyor
Oto avda güzel olmuş eline sağlık menzili iyi haritanın her yerinde geziyor ben bir problem göremedim tren teslerinde başarılı oldu 

Oto Av sistemine dün sanırsam 3-4 saat uğraştım tren modundan uçak moduna geçtiOto avda güzel olmuş eline sağlık menzili iyi haritanın her yerinde geziyor ben bir problem göremedim tren teslerinde başarılı oldu![]()

Slot içinde denedin mi kral benim şu an deneme fırsatım yok eski halinde 1 slota takılı kalıp tüm map onu takip edip ölüyordu (özellikle örümcekte)Oto avda güzel olmuş eline sağlık menzili iyi haritanın her yerinde geziyor ben bir problem göremedim tren teslerinde başarılı oldu![]()
Şu an konuyu görüntüleyenler (Toplam : 2, Üye: 2, Misafir: 0)