HERAKLES Otomatik Avlı kalıcı sunucu. 19 Haziran'da açılıyor. Atius & Wizard güvencesiyle hemen kayıt ol, ön kayıt ödülleri aktif. HEMEN TIKLA!
Slot içinde denedim, ben bir sorun göremedim. Örümcekte de baktım, oda oda geziyor ve güzelce farmlıyor.Slot içinde denedin mi kral benim şu an deneme fırsatım yok eski halinde 1 slota takılı kalıp tüm map onu takip edip ölüyordu (özellikle örümcekte)
Ancak dediğin olaya şaşırdım çünkü bir slota takılıp onu takip etmesi için slotun kaçması lazım. Eğer dediğin, duvarların arkasındaki hedefe takılı kalması ise, bu normal. Oto avı çalıştırmak istiyorsan sunucuda her şeyin —metin, harita objeleri ,slotlar,karekterler vs— içinden geçilebilecek şekilde ayarlanmalı ve bunu biz kendimiz yapmamız gerek.
Teşekkür ederim, sanırım bendeki sorunun kaynağı bineğin anlık değilde dönüşleri kamyon gibi genişten alması. Slot farmı yapacak insanlarda yerden farmlasınSlot içinde denedim, ben bir sorun göremedim. Örümcekte de baktım, oda oda geziyor ve güzelce farmlıyor.
Ancak dediğin olaya şaşırdım çünkü bir slota takılıp onu takip etmesi için slotun kaçması lazım. Eğer dediğin, duvarların arkasındaki hedefe takılı kalması ise, bu normal. Oto avı çalıştırmak istiyorsan sunucuda her şeyin —metin, harita objeleri ,slotlar,karekterler vs— içinden geçilebilecek şekilde ayarlanmalı ve bunu biz kendimiz yapmamız gerek.

binek dönüş hızını bu kod ile onyarak düzenleyebilirsiniz.Teşekkür ederim, sanırım bendeki sorunun kaynağı bineğin anlık değilde dönüşleri kamyon gibi genişten alması. Slot farmı yapacak insanlarda yerden farmlasın![]()
Client > UserInterface > InstanceBase.cpp
const float c_fDefaultHorseRotationSpeed = 1500.0f;
Teşekkürler bu şekilde düzenleme yapıp denerim gün içerisindebinek dönüş hızını bu kod ile onyarak düzenleyebilirsiniz.
Client > UserInterface > InstanceBase.cpp
const float c_fDefaultHorseRotationSpeed = 1500.0f;
Ben denedim range kıstığında slot içinde kalıyor range max olduğunda mob bittiğinde başlattığın yere geri dönüyor sistem çok başarılı.Slot içinde denedin mi kral benim şu an deneme fırsatım yok eski halinde 1 slota takılı kalıp tüm map onu takip edip ölüyordu (özellikle örümcekte)
Şu an konuyu görüntüleyenler (Toplam : 2, Üye: 2, Misafir: 0)